Buro Philip van den Hurk

Buro Philip van den Hurk is al een aantal Jaren sponsor van Heren 1. Heeft u ook behoefte aan advisering op alle deelgebieden binnen uw financiële huishouden?
Denk daarbij aan advies en bemiddeling op gebied van hypotheken, pensioenen, vermogensbeheer en het afdekken van risico’s, maar vooral ook aan het afstemmen van al deze onderdelen op elkaar.

Het begint allemaal met een goede inventarisatie van wensen en doelstellingen, hét fundament van een goed advies.
Zeker zo belangrijk is het periodiek monitoren van uw financiële situatie en het inspelen op veranderingen in zowel uw persoonlijke situatie alsmede de veranderingen in de markt (denk bijvoorbeeld aan de terugtrekkende overheid en wijziging in wet- en regelgeving).

Door periodiek met elkaar om tafel te zitten zijn we in staat om tijdig bij te sturen daar waar nodig. Dit vergroot uw kans op het daadwerkelijk behalen van de door u geformuleerde doelstellingen. Vanuit Buro philip van den hurk helpen wij u graag om een persoonlijk financieel plan op te stellen, maar ook om uw doelen daadwerkelijk te realiseren. Hierdoor kunt ook u de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, een keer bij u langs om te kijken waar de kansen liggen binnen uw financiële huishouden.

Mathijs Mast

Financieel adviseur
Buro philip van den hurk

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 oktober 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *