Bruisende sponsorbijeenkomst

Voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1 tegen Sliedrecht Sport vond woensdagavond een bijeenkomst plaats, georganiseerd door de kersverse sponsorcommissie.
In de fraaie ruimte van de businessclub, met prachtig uitzicht op het zich warm spelende team van Eric Meijer werden in totaal zo’n zeventig gasten welkom geheten. Onder de vertrouwde en nieuwe sponsoren, bevonden zich ook een groot aantal gasten van hoofdsponsor Ronald Dros. Zij werden allemaal ontvangen door voorzitter Henk Wijnsma en toegesproken door Onno van Andel, die de honneurs namens de Business Club van Dros-Alterno waarnam.
Om een kijkje in de keuken te krijgen, deelde Eric Meijer voorafgaand aan de wedstrijd zijn visie op het volleybal en op zijn team en ging hij bovendien uitgebreid in op de wedstrijd van de avond tegen Sliedrecht Sport.
Daarna was het tijd voor het serieuzere werk, want er werden ook een tweetal sponsorcontracten bekrachtigd. Onder het oog van voorzitter Wijnsma zetten Roel Brinkman namens DAKA sport en Joost Wilkens namens Erima hun handtekening onder de overeenkomst waarmee ze zich voor de komende jaren aan de vereniging en aan het eerste damesteam verbinden.
De bijeenkomst werd smakelijk afgesloten door onder het genot van de door Fresh Catering verzorgde maaltijd de onderlinge banden aan te halen en nieuwe contacten te leggen, waarna het gehele gezelschap op het speciaal voor hen gereserveerde tribunedeel naar de wedstrijd kon gaan kijken.(JM)

Meer foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 29 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *