Alterno-wintersport activiteiten

Wintersporten maar dan op een andere manier? Bootcamp, boksen, …Lekker actief bezig zijn (met je team of individueel). Zaterdag 6 februari kan het weer.

De Alterno-wintersport activiteiten gaan door en deze week doen we dat niet zomaar, maar met een bootcamp van Sportlokaal! De bootcamp gaat plaatsvinden op de parkeerplaats bij de Alternohal. Het wordt niet zomaar een bootcamp. Er gaat bijvoorbeeld ook gebokst worden! Waan jezelf een Rico of Badr.

Je kunt je als team hiervoor aanmelden, maar ook als individu. De bootcamps zijn voor alle jeugdleden. Je meldt je aan door een mailtje te sturen naar vvalterno.clinics@gmail.com. Laat even weten met hoeveel spelers jouw team aanwezig is of dat je als individu komt. De bootcamps vinden aankomende Zaterdag plaats. Laat even in de mail weten wat je voorkeurs tijd is. Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Ook voor onze senioren?

Voor alle leden, dus ook leden boven de 18 jaar, is het mogelijk om een gratis bootcamp-les te volgen bij Sportlokaal. Deze gratis proefles geldt voor alle leden van Alterno. Mocht je dan zo enthousiast zijn om hier te gaan sporten, dan krijg je 15% korting op het pakket dat je zelf kan uitkiezen.

Remco & Sanne

Kijk voor meer info op de facebook pagina of op instagram van sportlokaal1.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 2 februari 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *