Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

Bont Generatie-toernooi

Geplaatst op 1 april 2018 door Jos Mulder

Ondanks dat het de dag van de Open Club finale wedstrijden was (met maar liefst 5 Alterno teams) én paaszaterdag, waren er meer dan voldoende teams om een leuk toernooi te organiseren. Het thema van dit Generatie toernooi (traditie getrouw altijd gehouden in de Week van Alterno) was natuurlijk wel Boer en Bont, identiek aan het thema van de 20e week. De teamnamen waren alle kleuren van de regenboog en enkele teams hadden ook de moeite gedaan om zich in het t-shirt kleur van de teamnaam te hullen. Alle teams kwamen mooi op tijd. Het leek erop dat menig ouder meer gespannen was dan het kind. Om 10 uur exact werd er begonnen en het strakke schema kon gedurende de hele ochtend gevolgd worden. Kinderen aangemoedigd door de ouders; ouders aangemoedigd door de kinderen: prachtig om te zien. Soms een teleurstelling en soms een stralend gezicht. Het ging niet om de winst, maar om het speelplezier. Velen beseften dat het ging om de kinderen, om hen te laten ballen en te laten zien hoever zij inmiddels waren met pass’n, bovenhands spelen, serveren en smashen.

Na een viertal wedstrijd was het helder: de nummers 1 onderscheiden zich van de nummers 4, soms met minimaal verschil. Alle kinderen kregen een prijs en voor de nummers 1 was er zelfs taart (gesponsord door de Heren van 6).

Het was weer een gezellig dag. Dank jullie wel dat jullie er waren. Dankjewel Marga en Annemarie voor de bardienst en alle ouders die hebben geholpen met opruimen.

Tot volgend jaar.

Monique

Meer foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 april 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter