Bonnen voor Ballen

Ballen actie: Spaar bonnen van Bakker Toet voor de aanschaf van nieuwe Mini-ballen! Samen met onze sponsor Bakker Toet hebben we een spaarprogramma bedacht om voor onze mini’s nieuwe ballen aan te schaffen. Dat is dringend nodig. De huidige ballen zijn aan vervanging toe en er mogen er wel een paar bij komen, gezien het groeiend aantal mini-leden op dit moment.
Daarom een oproep aan jullie allen. Vanaf vandaag, woensdag 23 maart, levert elke kassabon van Bakker Toet ons 5% op van het besteedde bedrag. Zo sparen we samen voor nieuwe ballen. Deze actie geldt tot 1 september 2016. We hopen dan een mooi aantal ballen bij elkaar gespaard te hebben. Natuurlijk mag je ook andere familieleden, buren en kennissen vragen om mee te sparen.

Brood heb je toch nodig, dus waarom niet kopen bij onze overheerlijke bakker Toet? Of zo’n overheerlijk slagroomtaartje? Hij is ook nog een belangrijk sponsor van Alterno.
Stop de bonnetjes in de witte brievenbus voor in het halletje van de Alternohal. Wacht niet tot eind september, maar gooi tussendoor ook vast je bonnetjes in de bus. Zo kunnen we een stand bij houden en vertellen hoeveel ballen we al gespaard hebben.

De mini-ballen kosten zo’n 40 euro per stuk. Ze worden intensief gebruikt en dan is er snelle slijtage.

Namens de activiteitencommissie: Monique Nijhof.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 augustus 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

 • Monique Kleinlooh

  Namens meisjes H1 (N2.2) wil ik vragen of er iemand is die nog een Alterno shirt over heeft (donker groene kleur) De meisjes hebben al een mascotte beer, maar nu moet hij uiteraard nog HET Alterno shirt aan.
  Wie wil/kan onze mini meisjes helpen?
  Met vriendelijke mini groeten,
  Meisjes H1.

 • Gerbrand van Hierden

  Tellen oude bonnetjes ook mee voor de actie? (2014 en 2015) Wij sparen de bonnetjes voor de taarten, maar vinden nieuwe ballen voor de mini’s een beter doel.

  • Gerbrand, de bonnen VANAF vandaag tellen mee, dus niet de oude binnen. Die kan je nog verzilveren voor een lekkere taart.