Black Friday in het clubhuis

De afsluiting van de 21e week van Alterno (Green goes Black) met als slotfeestthema Black Friday mag bijzonder geslaagd worden genoemd. De organisatie had vorig jaar besloten om niet meer de hele hal op zijn kop te zetten, gezien het afnemend aantal bezoekers van onze feestavond. Achteraf een wijs besluit. We schatten in dat de opkomst gelijk was aan vorig jaar. Het was een bere-gezellig feest. Een beperkt aantal kampioenen werd bij de mini’s en jeugd  gehuldigd, inclusief de 2e prijzen van de Open Club teams. En de promotie van Heren 7.  En de avond ervoor was het recreantenteam van WENZ kampioen geworden in de recreantencompetitie. Iedereen nogmaals van harte gefeliciteerd. Een geweldig resultaat.

Het feest kende een leuke start met de mini-disco. DJ Arjen van Musicsession wist de juiste liedjes te vinden en de polonaise ging al snel door het clubhuis. Met drinken, chips en rode hoofden werd er lustig op los gedanst. Buiten zaten de ouders te genieten van het heerlijke zonnetje. Rond 20.00 uur kwamen de 1e jeugdteams om het feest voort te zetten. Ook volwassenen druppelden langzaam binnen en kon het ‘grote mensen’  feest beginnen. Het was warm in het clubhuis, maar gelukkig kon er verfrissing worden gezocht buiten of in de hal zelf. Al met al een geslaagde opzet. Menigeen was het hierover eens.

Over het feest zal ik kort zijn: iedereen die er was heeft genoten, tot in de laatste nachtelijke uurtjes. Om 01.00 uur stopte DJ Arjen, maar was er nog een klein afterparty tot een uurtje of 03.00 uur. Een gezellige afsluiting van het seizoen.

Namens de organisatie iedereen dank voor het meedoen aan de 21e week van Alterno. Kugel, bedankt voor de verlichting.

Groet namens de weekcommissie: Peter, Karin, Annet, Ruud, Claudy, Dorine, Eline, Wouter, Maureen, Laurens, Patricia, Kathy, Jan, Marga, Esther, Jan, Kim, Tonnie en Monique

Voor alle foto’s van de feestavond: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 april 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *