Black december

Koop nu voordelig sportkleding voor de feestmaand

Jij gaat natuurlijk ook niet eindeloos shoppen in de stad om de spullen bij elkaar te krijgen die op het verlanglijstje staan? Nou, de Sint ook niet. Daarom lekker online bestellen. Ook Alterno zorgt voor een stukje gemak, vanaf de bank. Bestel op tijd, want in huis is maar in huis!

Via Tempelman regelt Alterno haar clubkleding. En ook voor andere sportartikelen. Speciaal voor de maand december hebben we een paar bijzonder leuke cadeau’s er uit gepikt en een leuke prijs meegegeven.

Een mooie rugtas met een apart schoenenvak, een hooded trui, een inspeelshirt, … en dat alles met het Alterno logo erop, en.. als je wilt, ook nog je naam. Altijd handig als een teamgenoot ook eenzelfde tas of trui heeft.

De rugtas is groot genoeg om alle spullen in op te bergen, zeker met het handige schoenenvak onderin de tas.

De hooded trui, al jaren bijna een vast item voor Alternoten is er in zwart en groen te verkrijgen.

Het inspeelshirt is zooooo fijn. Snel droog en heerlijk om in te sporten.  Velen kennen dit type shirt van de Week van Alterno shirt. Let even op: de damesmaten vallen wat klein uit, dus neem een maatje groter.

En nogmaals, bestel op tijd, zodat je het op tijd in huis hebt of op kunt halen bij Tempelman. Better safe than sorry. En er staan ook nog andere leuke sportartikelen in de webshop. Bestel nu in de webshop!

T/m 27-11-2020 bestellen is voor 5 December in huis.

T/m 16-12-2020 bestellen is voor 25 December in huis.

Je kunt de bestelling laten bezorgen, maar ook afhalen in de winkel van Tempelman. Dan weet je zeker  dat je je bestelling op tijd in huis hebt.

Openingstijden Tempelman:

Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag: Tijdelijk gesloten
Zondag: Gesloten

Prinses Beatrixlaan 297A
055 – 355 0038

Wij wensen iedereen heel veel plezier tijdens de toch wel heel bijzondere feestdagen. En we hopen elkaar weer snel te kunnen ontmoeten in meer normale omstandigheden.

Fijne december maand!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 december 2020 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *