Bijsterbosch nieuwe voorzitter bar

Jan Bijsterbosch is de nieuwe voorzitter van de barcommissie. Hieronder stelt hij zichzelf en zijn commissieleden aan u voor.

De meeste leden hebben al wel meegekregen dat Marloes van Loosbroek, die vele jaren enorm veel werk als voorzitter van de bar commissie verzet heeft voor Alterno, besloten heeft om een ander de kans te geven dit op te pakken. Op 6 december stond er dus ook op de op de site van Alterno het volgende artikel,
“Gezocht voor de bar”
“De barcommissie verzorgt binnen Alterno een belangrijke rol. Samen met de leden zorgen wij ervoor dat de kantine open is bij wedstrijden en/of toernooien, maar ook ’s avonds na de trainingen. We zijn per direct op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. We zoeken mensen die een van onderstaande taken op zich wil nemen: ……………”

Met trots kan ik meedelen dat de meeste openstaande posten die daarna beschreven werden inmiddels weer zijn ingevuld, waarbij ik het voorzitterschap op me zal nemen. Uiteraard lukt het uitvoeren van al deze taken niet alleen en ben ik blij met het geweldige team dat er nu staat, samen met Margriet uit den Boogaart, Joke Keurhorst, Ruud Klessens, Jan Voortman en Martin Koldenhof gaan we dit organiseren. We zijn enorm blij dat Ruud Klessens heeft aangegeven dat hij wat voor Alterno wil gaan betekenen. Het begon met het meedraaien met de bardiensten voor de zaterdagen dat er centercourt gespeeld wordt in de Alternohal, maar inmiddels heeft Ruud ook zitting genomen in de barcommissie, Ruud je bent van harte welkom. In de eerste bijeenkomst met het nieuwe team klikte het gelijk goed en waren we het al snel eens over de taakverdeling. Het belangrijkste vind ik zelf dat we hebben afgesproken dat iedereen een primaire taak heeft maar dat dit niet betekent dat hij of zij dit dan altijd, of alleen moet doen. In overleg gaan we de vaste taken dan herverdelen zodat we ook tijd overhouden om met het thuisfront leuke dingen te doen. Er zijn nu eenmaal taken die verlangen dat je elke week iets doet:
• elke week moet er ingekocht worden
• elke week moeten de hand- en theedoeken gewassen worden
• elke week moet de kas gecontroleerd worden
• elke week moet er een bardienst aanwezig zijn

Als nieuwe voorzitter van de bar commissie ga ik kijken of we samen met de ander commissies binnen Alterno alles goed en vooral gezellig kunnen laten verlopen in het clubhuis. Ook kom ik graag in contact met mensen die ons willen helpen om het gezellige clubhuis dat we hebben nog gezelliger te maken, het maakt niet uit op welk gebied je een bijdrage wil of zou kunnen leveren, dit zodat we met nog meer mensen nog meer plezier en lol kunnen maken in onze hal. Voor alle vragen waarvoor je voorheen naar Marloes ging, kan je vanaf nu bij mij terecht.

Tot in het clubhuis,
Jan Bijsterbosch

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 maart 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *