Bijna klaar voor de start

Nog even een kleine aanvulling op het voorstellen van ons team in het vorige stukje. Er waren al wat mensen ongerust geworden… ik ben er ook nog gewoon bij. De libero, Anne-Britt Kneijnsberg. Ik was mezelf even vergeten te noemen…

Dan terug naar de dag van gisteren. We hebben onze bijna generale repetitie gespeeld. Lekker thuis in eigen hal. Eerst om 10.00 uur even getraind om vervolgens onze haren weer opnieuw in de krul te zetten, even buiten te gaan staan om de rode kleur op de wangen wat te verminderen en het wedstrijdtenue aan te doen want onze ‘huis’fotograaf Rudy kwam foto’s maken. De niet-statische foto staat inmiddels op Facebook! Goed gelukt Rudy! We zijn benieuwd  naar de andere foto’s .

Na de fotoshoot stond de lunch van de familie Schuitemaker klaar! Wat een heerlijke soep kunnen die toch maken! Broodje erbij, elkaar nog beter leren kennen oftewel foto’s van vriendjes bekijken of misschien wel aanstaande vriendjes en selfies maken. Het houdt de oudjes jong, zeg maar….

Om 13.30 uur mochten we aantreden voor ons eigen publiek. Gelukkig veel geïnteresseerde ouders op de tribune. We startten de wedstrijd prima. Pass onder controle en we konden aanvallend mooie punten maken. Deze set wonnen we. In de tweede set ging het even helemaal mis.
We kwamen 8-1 achter en waren even de weg kwijt. Ook een mooi leermoment. Hoe zet je dit om. Blijven spelen vanuit je taak en vooral de anderen blijven ondersteunen. Nu waren we even teveel met onszelf bezig, waardoor we elkaar uit het oog verloren.

In de derde set konden we dit toch weer goed ombuigen en met weer net volleybal konden we de set naar ons toe trekken. De vierde set was helaas weer een kopie van de tweede set, wel gelukkig iets minder dik. Dan de heerlijke vijfde set tot 15 punten. We gingen goed van start en konden met mooie acties de set en wedstrijd naar ons toetrekken. Al met al een geslaagde oefenpot waar we weer verder naar elkaar toe gegroeid zijn.

Na de wedstrijd in het zonnetje in de Alterno tuin. Heren volleybal op de mobieltjes, gezellige kletspraat en heerlijk pizza’s maakten de dag compleet.

Donderdag spelen we nog bij Dynamo, dat is echt de generale repetitie. Voor de geïnteresseerden, 20.00 uur gaan we van start.

Maar natuurlijk is a.s. zaterdag de grote dag. De start van de eerste competitieronde in de topdivisie 2019-2020. We mogen aantreden tegen Voltena uit Werkendam. Een team met veel beachvolleybalsters en enorm harde werkers. We zullen meteen aan de bak moeten en dat vinden wij heel leuk!

Wij hopen jullie allemaal te mogen ontvangen in onze eigen Alternohal en we gaan ervoor een goede, leuke pot voor jullie neer te zetten!

Aanvang 20.00 uur!

Toeters, bellen, trommels, schreeuwen, alles is toegestaan! Tot dan!

HUP GROEN!

Groetjes dames 2.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 september 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *