Bierproeven met Plus

Bierproeven samen met onze sponsor Nico de Witt Plusmarkt. Woensdag was het een gezellige drukte in onze kantine. Maar die drukte werd niet veroorzaakt door alleen maar Alterno-leden. Nee, dit keer was de kantine beschikbaar gesteld voor het houden van een bierproeverij door Nico de Witt Plusmarkt, onze sponsor. Klanten van deze supermarkt waren uitgenodigd om hieraan deel te nemen en ook een aantal Alterno-leden konden deze activiteit bijwonen.
Acht verschillende biersoorten werden beoordeeld. Beoordeeld op geur, kleur en smaak. De reacties waren zeer divers. En dat maakt het juist nu zo leuk om bijzondere bieren te schenken. Bas en Luuk waren de kenners en vertelden ons alles over het brouwproces en waar de biertjes vandaan komen. En natuurlijk waarom ze nu zo speciaal zijn.
Tussendoor een intermezzo van de slager van de Plusmarkt. Die liet zien dat het niet zomaar een beetje snijden is in een stuk vlees. Echt vakmanschap. En vers. Uitleg welk onderdeel nu waar zit en waarvoor het wordt gebruikt voor consumptie. Zo leren we ook nog wat over het slagerij-vak. Je kunt maar beter je handen en vingers weghouden. Tijdens het bierproeven mochten we ook nog snoepen van de overheerlijke worst.
Het was een zeer geslaagde en gezellige bierproeverij. Zowel door de Alterno-leden als de klanten van Nico de Witt Plusmarkt een zeer gewaardeerd evenement. Dank je wel, Eric en je medewerkers.
Ook een dank je wel voor het begrip aan alle alternoten die deze avond trainden en even geen gebruik konden maken van de kantine.

Monique.

Voor de foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 18 september 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *