Beugelsdijk nieuwe Alterno trainer

Michael Beugelsdijk is komend seizoen één van de nieuwe gezichten in de trainersstaf van onze vereniging. Hieronder stelt hij zich alvast even aan iedereen voor.

Ik ben Michael Beugelsdijk, 27 jaar, getrouwd en sinds 3 maanden trotse vader van onze zoon Loek. Ik ben geboren en opgegroeid in Leiden en ben op mijn 19e verhuisd naar Wageningen, waar ik nog steeds woon. Ik heb daar een studie landschapsarchitectuur gevolgd aan de universiteit, maar na een tijd besloten dat ik daar al mijn energie niet in kwijt kon en heb mij volledig op het volleybal gestort. Inmiddels ben ik een deeltijd ALO gestart op Papendal om naast al het volleybal straks ook als docent lichamelijke opvoeding mijn passie voor sport en bewegen met zoveel mogelijk jeugd te delen.

Mijn volleybalhistorie begint bij een kleine club uit Oegstgeest (VCO) waar ik als 15 jarige puber mijn eerste wedstrijd speelde. Na een jaar werd ik gevraagd of ik bij de buren uit Leiderdorp (Leython) wilde komen spelen en daar de jeugdopleiding afgemaakt. Daarna ben ik verder gegaan bij de studentenvereniging in Wageningen (WaHo) en al snel overgestapt naar TweeVV uit Ede waar ik 2e divisie heb gespeeld. Daar ook begonnen aan mijn trainerscarriere bij de Jongens A. Na een aantal jaar verplaatst naar VCV Veenendaal waar ik de laatste 3 jaar als speler en trainer actief ben geweest met vanalles, Meiden C, B A en dames 1e divisie. Bij VCV ook mijn actieve volleyballoopbaan beëindigd na het voor de 5e keer scheuren van dezelfde enkelband. Ondertussen ben ik ook nog 4 jaar lang training blijven geven bij de dames van WaHo en ben ik al 3 jaar actief als trainer bij de Nevobo. Bij de Nevobo ben ik begonnen als hoofdtrainer van de Regioselectie Meiden C in Barneveld en na een jaar overgestapt naar het Regionaal Talent Centrum (RTC) in Nijmegen waar ik de laatste 2 jaar 6 keer per week training geef aan Meiden <12, Meiden<14 en Jongens <13. Naast deze hele lijst ben ik deze zomer actief als assistent bij Oranje en help ik Giovanni en Saskia wanneer de dames in Nederland in de zaal staan. Nu mag ik na al deze jaren van spelen en trainen ook Alterno Apeldoorn toevoegen aan deze lijst. Komend jaar zal ik Eric Meijer assisteren op de maandag bij Dames 2, een training van Dames 6 verzorgen en ook zal ik in actie komen op de AVA bij de meidengroep 12-16 jaar. Heel veel zin om te beginnen, maar na 3 maanden weinig slaap door de kleine thuis vooral behoefte aan vakantie om straks volledig uitgerust te starten, met sportieve groet, Michael Beugelsdijk

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 juni 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie