Betaling – Jeugdkamp

Jaja, het is zo ver, de tiende editie van het Alterno jeugdkamp komt eraan!  Dit jaar staat het jeugdkamp in het teken van een spannend en avontuurlijk mysterie. Jullie gaan een eeuwenoud raadsel oplossen dat grote gevolgen kan hebben voor de mensheid. Kom allemaal want wij hebben jullie hulp hard nodig…

Het weekend 12 Juli t/m 14 Juli 2019 is gereserveerd op het inmiddels bekende terrein voor ons: Heino Summercamp. Alle jeugdleden die tot de leeftijdscategorie A, B of C-jeugd behoren, mogen mee. Maar let op, de accommodatie is beperkt, dus vol=vol!, waarbij geldt: de volgorde van inschrijving is bepalend. Dus schrijf je direct in! De Inschrijving sluit op 1 juni!

De totale kosten van het kamp komen uit op 73,- per persoon en daar zit alles in (overnachting, eten, drinken, activiteiten en begeleiding). Ook dit jaar kun je direct betalen via Ideal (knop onderaan bericht). Je kunt je aanmelden tot 1 juni!

Na de inschrijvingstermijn ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven van de kampcommissie een bericht met nog aanvullende vragen, zoals gebruik medicijnen, allergieën, bereikbaarheidsnummers en andere belangrijke zaken.

Overzicht:
Wat: We gaan naar het Heino Summercamp, waar we eten, slapen en allerlei activiteiten gaan ondernemen. 
Wanneer: In het weekend van 12 t/m 14 Juli 2019
Hoe: Je wordt op vrijdagmiddag rond 18.00 uur verwacht op het kamp; zondag 15.00 is het einde kamp!
Waar: www.heino.nl (om een indruk te krijgen, kun je even gaan kijken op de site van Heino Summercamps)
Wie: voor alle A, B en C-jeugdleden (maakt niet uit in welk team je speelt, als je maar tot deze leeftijdscategorie behoort).
Kosten: per persoon 73,-.
Inschrijven: je kunt je direct inschrijven en je ontvangt direct een betaalbevestiging. Vulhet formulier in onderaan dit bericht. 

Opgave is bindend. Nog vragen/opmerkingen, Mail ons!

We zien jullie graag in de zomer!

Groetjes de kampcommissie: Jordy, Jesse, Harold, Stephan, Isa, en Thijs!

Jeugdkamp

Uiterste besteldatum 01 juni 2019
Deze opgave is in principe bindend en geldig op het moment dat uw betaling bij ons is ontvangen. Restitutie van het inschrijfbedrag is alleen mogelijk indien je door ziekte of een andere geldige en aantoonbare reden tijdig hebt afgemeld. De beoordeling hiervan ligt bij de kampcommissie.
  • Prijs: € 73,00 Aantal:
    Inschrijven kan tot 01 juni. Uw inschrijving is geldig op het moment dat uw betaling is ontvangen.
Deze pagina is voor het laatst geupdate op 24 juni 2019 door Jos Mulder
Share Button