Bestuursmededeling

Op dinsdag 15 oktober jl. heeft de overheid wederom besloten tot strengere maatregelen.  Zij heeft diverse regels opgesteld om verspreiding en besmetting met het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.

Sporten is n.a.v. de nieuwe maatregelen nog maar beperkt mogelijk, dus ook voor ons als vereniging heeft dit impact. De nieuwe maatregelen betekenen concreet dat alleen eigen Mini- en jeugdleden tot 18 jaar (ook jeugdleden die in een seniorenteam spelen) nog  mogen trainen, waarbij er maximaal 2 trainers per veld bij mogen staan.

De competitie ligt voorlopig geheel stil (ook voor de mini’s en de jeugd tot 18 jaar). Hoe de competitie verder gaat verlopen is nog niet bekend. De Nevobo werkt de mogelijke scenario’s uit voor het vervolg van de competities. De uitkomst zal mede afhankelijk zijn van de duur van de huidige situatie.

Als Bestuur vinden we dit erg jammer, gezien het feit dat ook in het voorjaar een aantal maanden al het sporten stil heeft gelegen. In de afgelopen weken heeft het Alterno Coronateam zo haar best gedaan om het clubhuis en de sporthal coronaproef in te richten. De eerste livestreams waren er zodat thuis vanaf de bank een wedstrijd gevolgd kon worden maar helaas worden we ingehaald door de regels van de overheid.

Voor ons als Bestuur is dit overmacht. Maar door alle goede voorbereidingen in de afgelopen periode staan we in de startblokken en zodra het mag kunnen we weer snel opstarten.

Het Alterno Coronateam is in de afgelopen dagen druk geweest om de impact van de nieuwe regels te bepalen en zij houdt ook de ontwikkelingen in de gaten. Regelmatig wordt het protocol aangepast, dus houdt de website en het coronanieuws goed in de gaten.

In de komende weken gaan we als Bestuur de (financiële) impact bekijken. We doen een beroep op jullie om je te houden aan het protocol, hopelijk kunnen we dan snel weer met elkaar volleyballen.

Blijf gezond!

Heb je vragen/suggesties: mail naar corona@alterno-apeldoorn.nl

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 19 oktober 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *