“Team indeling” Bericht vanuit de dames TC.

Klik HIER voor de laatst bijgewerkte teamindeling. 

Er zullen met een aantal speelsters en trainers nog gesprekken plaatsvinden over de indeling maar ook over afspraken tijdens het seizoen. 

Wij hopen dat we met deze teams een mooi seizoen tegemoet kunnen gaan en wensen jullie veel plezier en succes. 

Met vriendelijke groet,

TC Dameslijn

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 augustus 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Beste dame van de TC dameslijn, na een tijd niet meer te hebben gevolleybald begin ik het spel toch weer te missen. Ik zou graag weer wat gaan trainen en kijk dus uit naar een team waarbij dat zou kunnen. Ik heb niet de intentie om wedstrijden te spelen, ik zou al heel blij zijn met een uitdagend team, waar ik niet in de weg loop, om mee te trainen.
    Bestaat deze mogelijkheid?

    Ik hoor graag van jullie, groeten Reina Wieberdink