Belangrijk jaar voor Alterno

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van woensdag 9 januari, noemde voorzitter Henk Wijnsma 2019 een belangrijk jaar voor Alterno . “Onze vereniging staat dit jaar voor een aantal belangrijke keuzes”, aldus de voorzitter, “niet alleen met betrekking tot de accommodatie, maar ook over wat voor vereniging we in de toekomst willen zijn. Vragen waarbij we onze leden hard bij nodig hebben en zeker ook die leden die we bij gelegenheden zoals die van vandaag niet altijd zien.”

voorzitter Henk Wijnsma bezig aan de nieuwjaarstoespraak

Na de traditionele nieuwjaarstoespraak van de voorzitter, die een sfeer van optimisme en toekomstgerichtheid ademde, was het als tweede traditioneel op de agenda staande punt, weer tijd voor het in het zonnetje zetten van de jubilarissen. Die ontvingen naast een hartelijk en gemeend bedankje ook een leuke geschenkbon en het Alterno-ledenspeldje dat door de voorzitter bij eenieder individueel werd opgespeld.

De voorzitter spelt Anne-Britt Kneijnsberg het jubilarisspeldje op

Helaas geen 40-jarige jubilarissen deze keer dus beginnend bij de 25-jarige jubiarissen die helaas alle drie niet aanwezig waren wat bij voorzitter Henk Wijnsma de opmerking ontlokte: “Tja, die zijn er natuurlijk ook al zo lang…”. Gevolgd door de leden die al 12,5 jaar aan de vereniging zijn verbonden. Een flinke club die één voor één werden gefeliciteerd door de voorzitter en de secretaris (Marga Tijssen) en tenslotte ook gezamenlijk nog op de foto gingen. De bijeenkomst werd zoals immer beëindigd middels een gezellig samenzijn. (JM)

Alle aanwezige 12,5 jarige jubilarissen

De 25-jarige julilarissen: Theo Veeneman, Jan Iepsma en Jordie Lammerink

De 12,5 jarige jubilarissen (foto): Anneloes Kloosterman, Anne-Britt Kneijnsberg, Vera van Andel, Onno van Andel, Thijs Eggen, Anneloes Hopsers, Gina Valenti en ondergetekende.

Niet aanwezig maar wel 12,5 jaar lid zijn: Vera van Doorn, Wouter Langendijk, Nicolette Rijnierse, Mieke Roelofs, Noah Couwenberg, Corwin Kunst, Romee Kraai.

Voor meer foto’s: klik hier

Henk Wijnsma en Anneloes Hospers
Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *