Bekeropsteker

Een mooie opsteker zaterdagavond voor het team van Eric Meijer. In Zwolle zag hij zijn ploeg met 2-3 winnen van het thuisspelende Regio Zwolle. Daarmee plaatst Dames 1 zich voor de volgende ronde, waarin het tegen de winnaar van het duel tussen Eurosped en US (zondag 13.00 u.) zal uitkomen. Dames 1 pakte in Zwolle brutaal een 2-0 voorsprong, maar zag de thuisploeg in de twee daaropvolgende sets de stand gelijktrekken. In de beslissende vijfde bleek Dames 1 over de betere zenuwen te beschikken.

Eric Meijer lichtte na afloop de overwinning aldus toe:”Het zat er wel een beetje aan te komen. In het eerste duel tegen Zwolle, dat we hier met 3-0 verloren, was het allemaal al aardig close. De afgelopen weken zijn we beter gaan spelen , wat we tegen Sliedrecht en tegen Sneek helaas nog niet in resultaat wisten om te zetten. Vanavond speelden de meiden met veel passie en plezier en kwamen ze de afspraken die we vooraf hadden gemaakt prima na.”

De zege in het bekertoernooi is een mooie opsteker voor de ploeg die het in de reguliere competitie lastig heeft en momenteel met vijf punten op de een na onderste plaats bivakkeert.  JM.

Nationale Beker

Dros Alterno Dames 1 – Regio Zwolle Dames 1: 2-3 (20-25, 18-25, 25-21, 25-20, 10-15)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie