Bekeravontuur DS2 al weer voorbij

Afgelopen zaterdag mochten we met dames 2 afreizen naar Wierden. Geen gewone game day maar 1 met twee wedstrijden voor de nationale beker.
We speelden tegen de thuisclub WVC Volley en tegen Sudosa- Desto uit Assen. Arno, Ellen en Barbara waren er om verschillende redenen niet bij, maar we hadden in Anton Schäffer een goede coach gevonden. Daarnaast zijn Sanne Konijnenberg en Britt Rösler uit dames 4 met ons meegeweest.

De eerste wedstrijd begonnen we tegen Sudosa. We hadden het moeilijk in de passing en daarbij waren we niet gretig en energiek genoeg in de acties.
Helaas ging deze wedstrijd dan ook met 3-1 verloren. Omdat Sudosa ook al van WVC Volley gewonnen had, zijn zij door naar de volgende ronde.
Wij mochten nog aantreden tegen WVC. Er viel niks meer te halen maar we wilden de dag wel positief afsluiten.
Dat is ook goed gelukt. We wonnen de wedstrijd met 3-0. Er was meer rust in het veld. De jonge meiden uit dames 4 hebben goed gespeeld en mede daardoor hebben we de overwinning binnengesleept.
Dag goed afgesloten! Top. Helaas geen vervolg in de beker, dus we gaan ons weer focussen op beter worden in de competitie.

Anton, Britt en Sanne, bedankt voor jullie bijdrage! Graag maken we nog een keer gebruik van jullie inzet!

Groetjes Dames 2.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *