Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

BAG2SCHOOL

Geplaatst op 28 oktober 2018 door Riccardo van Ernst

Niet alleen de mini’s kunnen meedoen doen aan deze actie, u als lid van Dros Alterno ook. Helpt u ook een team van de mini’s mee? Het winnende team krijgt een speciale training van Dames 1? Lever hiervoor zoveel mogelijk zakken van Bag2school in. De kledinginzamelingsactie wordt gehouden van maandag 5 november ’18 tot en met dinsdag 13 november ‘18.
“Bag2School” is een organisatie welke kleding (dames- heren- en kinderkleding) opkoopt. Daarnaast kopen ze ook schoenen, riemen, ceinturen, hoeden, handtassen, beddengoed, gordijnen en pluche speeltjes op. Voor iedere ingezamelde kilo krijgen wij Dros Alterno €0,30.
Uw kind krijgt na de herfstvakantie een blauwe plastic “Bag2School” zak mee naar huis. Deze zak mag gevuld worden met alle bovengenoemde artikelen welke u niet meer gebruikt. De zakken worden op woensdag 14 november opgehaald door een vrachtwagen van Bag2School. De zakken mogen tijdens trainingstijden in bovenstaande periode worden ingeleverd.
Uiteraard mogen er ook meerdere zakken gevuld worden. Hiervoor kunt u gewone vuilniszakken gebruiken. De ingeleverde goederen zullen in totaliteit op een weegbrug worden gewogen.
Wij roepen daarom iedereen op om de kledingkasten nog eens goed na te kijken op overtollige spullen. Misschien zijn er ook opa’s, oma’s, ooms en tantes die mee willen helpen inzamelen. De zak hoeft echt niet per se gevuld te zijn met 10 kg. Alle beetjes helpen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van deze actie.
Alvast hartelijk bedankt voor uw moeite en inzet! Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van deze actie.

Namens Dros Alterno Mini Commissie

Vragen?: Alterno.miniactiviteiten@gmail.com

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 oktober 2018 door Riccardo van Ernst
Share Button
«
»

Laat een reactie achter