AVA-trainers in het spotlicht

De Alterno Volleybalaccademie staat aan de vooravond van het 2e seizoen. Nu de kinderziektes er na het pilotjaar zo goed als uit zijn, stromen niet alleen de aanmeldingen voor het nieuwe seizoen binnen maar zijn ook op één na, alle groepen voorzien van een trainer. In veel gevallen zijn dat voor Alterno bekende gezichten maar soms ook zijn het geheel nieuwe trainers. De komende weken zullen we alle trainers aan u voorstellen en vandaag beginnen we met een nieuweling. Ruben de Vries. Hij zal de jongens van 10-12 jaar op de zondag onder handen gaan nemen en de doordeweekse training voor de jongens 12-16 jaar verzorgen. Ondanks zijn jeugdige uiterlijk heeft deze 20-jarige trainer toch al de nodige ervaring. Hij stelt zich hieronder kort voor:

Mijn naam is Ruben de Vries, ben 20 jaar en volleybal vanaf mijn zesde jaar. Ik ben spelverdeler en ben afgelopen jaar kampioen geworden met Heren 2 van Dynamo en we gaan volgend jaar topdivisie spelen. Ik geef al 5 jaar training bij dynamo en heb afgelopen jaar training gegeven aan Jongens A1.
Ik zit in het tweede jaar van CIOS in Arnhem en leer hier dus veel over lesgeven.

Ruben welkom! We hopen dat je een leuke tijd hebt bij de Alterno Volleybal Academie en wensen je veel succes toe komend seizoen. We zien je graag in actie als trainer en als speler in de topdivisie.(JM)

 

Alles over de AVA is te vinden onder de hoofdknop AVA op deze website.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 juni 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *