AVA-trainers in het spotlicht

De Alterno Volleybalaccademie staat aan de vooravond van het 2e seizoen. Nu de kinderziektes er na het pilotjaar zo goed als uit zijn, stromen niet alleen de aanmeldingen voor het nieuwe seizoen binnen maar zijn ook op één na, alle groepen voorzien van een trainer. In veel gevallen zijn dat voor Alterno bekende gezichten maar soms ook zijn het geheel nieuwe trainers. In deze rubriek stellen alle trainers zich aan u voor en vandaag is dat Daan Kleinbussink.

 

Dag allemaal,

Ook ik ga aankomend jaar een training verzorgen voor de AVA (meiden 12-16, op woensdag). Ik ben Daan Kleinbussink, 23 jaar en sinds inmiddels alweer 7 jaar actief als jeugdtrainer voor de NeVoBo. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent lichamelijke opvoeding, op verschillende basisscholen in Arnhem. Een ontzettend leuke en afwisselende baan, gezien het diverse publiek op de scholen.

Toen Eric contact met mij opnam om training te gaan geven voor de AVA, waren we er eigenlijk al snel uit. Ik blijf de AVA volgend jaar combineren met mijn trainerschap bij de NeVoBo. Dat doe ik op de zondagen. Daarnaast speel ik zelf ook nog actief volleybal, volgend jaar in de Topdivisie bij Dynamo.

Al met al heb ik er erg veel zin in en kijk ik er naar uit jullie in de sporthal tegen te komen!

Alles over de AVA is te vinden onder de hoofdknop AVA op deze website.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 juli 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *