AVA-trainers in het spotlicht

De Alterno Volleybalaccademie staat aan de vooravond van het 2e seizoen. Nu de kinderziektes er na het pilotjaar zo goed als uit zijn, stromen niet alleen de aanmeldingen voor het nieuwe seizoen binnen maar zijn ook op één na, alle groepen voorzien van een trainer. In veel gevallen zijn dat voor Alterno bekende gezichten maar soms ook zijn het geheel nieuwe trainers. De komende weken zullen we alle trainers aan u voorstellen en vandaag is dat Richard Janssen:

Mijn naam is Richard Janssen, ik ben 21 jaar en woon in Apeldoorn.Ik kom van Dynamo, hier heb ik ook mijn hele jeugd gespeeld.
Het afgelopen jaar ben ik ook vaak aanwezig geweest bij het volley+ team van Alterno.

Dit vond ik erg leuk om te doen, sinds kort ben ik er iedere training bij. Bij de AVA zal ik de meiden van 12-16 jaar op de zondagen gaan trainen.

Zelf volleybal ik ook, afgelopen jaar heb ik bij het 1e van Draisma Dynamo gespeeld en komend jaar zal ik uitkomen voor de Barneveldse vereniging SSS

Alles over de AVA is te vinden onder de hoofdknop AVA op deze website.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 juli 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *