AVA-trainers in het spotlicht

De Alterno Volleybalaccademie staat aan de vooravond van het 2e seizoen. Nu de kinderziektes er na het pilotjaar zo goed als uit zijn, stromen niet alleen de aanmeldingen voor het nieuwe seizoen binnen maar zijn ook op één na, alle groepen voorzien van een trainer. In veel gevallen zijn dat voor Alterno bekende gezichten maar soms ook zijn het geheel nieuwe trainers. De komende weken zullen we alle trainers aan u voorstellen en vandaag is dat Lotte:

 

Mijn naam is Lotte Leukenhaus, ik ben 19 jaar en woon in Deventer.
De afgelopen 5 jaar heb ik diverse mini -en jeugdteams training gegeven en daarnaast heb ik de afgelopen 3 jaar training gegeven bij de Regiotrainingen van de NeVoBo op zondag.
Bij de AVA zal ik de meiden van 10-12 jaar op de zondagen gaan trainen, ik heb er nu al erg veel zin in!

Zelf volleybal ik ook, afgelopen jaar heb ik met veel plezier in dames 2 van Alterno gespeeld en komend jaar zal ik aan de andere kant van het net staan omdat ik bij Oskam Taurus een nieuwe uitdaging gevonden heb.
Daarnaast zal ik volgend jaar aan een studie beginnen, afhankelijk van de loting wordt dat Criminologie of Rechten.

Tot snel in de hal!

Lotte, leuke dat je de Alterno Volleybal Academie komt versterken en wensen je veel succes toe komend seizoen (WP).

 

Alles over de AVA is te vinden onder de hoofdknop AVA op deze website.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 juni 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *