AVA nog niet vol

In oktober starten de AVA trainingen weer. Wel zijn er een aantal beslissingen genomen, waardoor de AVA er iets anders uit gaat zien dan in de voorgaande jaren. De veranderingen hebben met name te maken met het zoeken naar en het (nog) niet kunnen vinden van gekwalificeerde trainers, waardoor we hebben besloten alleen te starten met de groepen waar we wel trainers voor gevonden hebben.

Dus heb je zin in een extra training of adviseert je trainer een extra training……….. Schrijf je dan snel in!

De volgende groepen gaan starten en kan voor ingeschreven worden:

Meisjes / Jongens 10-12 jaar
Wanneer: Zondag 9 uur – 11 uur
Lokatie: Alternohal
Trainers: Lotte Leukenhaus & Andre Jonker

Meisjes 12-16 jaar
Wanneer: Zondag 14 uur – 17 uur (Let op; dit tijdstip is onder voorbehoud van de samenstelling van de groepen en kan nog wijzigen)
Lokatie: Alternohal
Trainer: Eric Meijer

Ochtendtraining alle leeftijden
Wanneer: Woensdagochtend 7 uur – 8 uur
Lokatie: Alternohal
Trainer: Eric Meijer

Let op: De trainingen starten mits het aantal inschrijvingen voldoende is!

Jongens 12-16 jaar:
Voor de jongens 12-16 jaar is het helaas nog niet gelukt om een gecertificeerde trainer te vinden. Er mag voor deze groep wel ingeschreven worden, maar er zal pas gestart worden wanneer er een trainer gevonden is.

Doordeweekse trainingen meisjes-jongens 10-12 en 12-16 jaar:
Er zullen dit seizoen geen doordeweekse trainingen meer plaatsvinden. Trainers vinden is op dit moment een enorme uitdaging, ook door het vroege tijdstip waarop deze trainingen moeten plaatsvinden en we verwachten dat dit ook niet gaat lukken voor deze groepen. Ook een reden van het stoppen van deze trainingen is dat we de ervaring hebben uit de afgelopen jaren dat het lastig is deze groepen vol te krijgen. Dit heeft ook te maken met dat spelers uit teams dan hun eigen teamtrainingen hebben.

Inschrijven:
Spelers uit de JD1/MD1/MC3/JC1 zijn verplicht een extra training te volgen, dit kan zijn of bij de AVA of bij het RTC. Daarnaast adviseren de trainers ook om de jeugd-spelers/speelsters die spelen in de lijnteams (jeugd en senioren) gebruik te maken van de AVA trainingen. Deze spelers zullen dan ook automatisch geplaatst worden bij de AVA trainingen. Voor alle andere spelers/speelsters is inschrijven mogelijk, maar zal er een selectie-procedure aan vast zitten. De trainers zullen, eventueel middels een selectie-procedure, de groepen samen stellen.

Wij wensen jullie een leerzaam volleybal-seizoen toe!

Met sportieve groet, AVA Commissie

Om in te schrijven: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 oktober 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *