Autopalace nodigt uit

Inmiddels zijn wij alweer een half jaar de nieuwe eigenaar van het voor u vertrouwde Citroënadres. Hoog tijd voor een verdere kennismaking! Daarom nodigen wij u en uw partner dan ook graag uit voor een speciale klantenavond op donderdag 21 februari tussen 18.00 en 21.00 uur in ons bedrijf aan de Laan van de Dierenriem 38 in Apeldoorn.

Tijdens die avond ontvangen wij u graag met een welkomstdrankje, waarna u een kijkje vóór en achter de schermen (in de showroom en de werkplaats) kunt nemen. Als trotse sponsor van volleybalvereniging Alterno, zijn wij blij dat het 1e damesteam van Alterno u die avond zal voorzien van diverse hapjes en drankjes. Daarnaast zijn diverse locale bedrijven* aanwezig met een stand in ons bedrijf, die u kennis willen laten maken met hun producten en speciale aanbiedingen.

U kunt bovendien op deze avond de splinternieuwe Citroën C5 AIRCROSS SUV bewonderen. Deze prachtige Citroën is o.a. door de ANWB getest en heeft de term “meesterlijk veercomfort” mee gekregen. Tevens zijn de nieuwe Citroën Berlingo en de Berlingo Multispace die avond ook aanwezig.

Kortom, een gezellige avond waar wij het bijzonder op prijs stellen u als gast te mogen begroeten. Graag tot donderdag 21 februari! Aan het eind van uw bezoek ontvangt u een leuk presentje als dank voor u komst.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen wij kunnen verwachten, willen wij u vragen om u aan te melden. Klik hier en geef aan met hoeveel mensen u donderdag 21 februari verwacht te komen.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *