Apotheose bij Heren 2

Ondanks het toenemende aantal toeschouwers bij de thuiswedstrijden van Heren 2, kan ik het heel goed begrijpen als u dit seizoen nog niets heeft gehoord/gezien van dit tweede vlaggenschip. Het is verdacht stil geweest op de site, maar in dit geval is het gezegde ‘geen nieuws is goed nieuws’ van toepassing. Vanwege de lange radiostilte, even een korte samenvatting van dit seizoen:
Het begin van het begin begon in Kampen, de uitwedstrijd tegen het team dat uiteindelijk aan het eind van het seizoen met het kampioenschap naar huis zou gaan. De eerste vijfsetter geschiedde en de eerste 2 punten van het seizoen waren binnen. Na vele trainingen, een paar incidentjes, vele kilometers op de piste, een redelijke hoeveelheid bier, (te) veel sleutelwedstrijden, zeker niet genoeg lunges, maar vooral veel plezier staat het team onder leiding van Paul ten Broeke aan het begin van het einde met nog 1 wedstrijd te gaan op een degelijke derde plek in de 1e divisie.
Ondanks dit vele plezier, zal dit voor een aantal mannen de laatste keer zijn. De een is verhuisd, de ander is vader geworden, weer een ander gaat een halfjaartje studeren in het buitenland, en weer twee andere mannen gaan het hogerop zoeken in de Eredivisie op Papendal.
Zoals het hoort in een oud-Grieks toneelstuk, zal de apotheose van dit seizoen zich in dezelfde situatie afspelen als het begin, namelijk met een wedstrijd tegen Reflex Heren 1. Dit team (met flink wat oude bekenden) heeft zich een paar weken geleden al tot kampioen mogen uitroepen.
Dit betekent (hopelijk) niet dat de wedstrijd er minder spannend om gaat worden. Komt u allen daarom aanstaande zaterdag 22 april kijken bij de apotheose van dit seizoen, half 5 in de Alternohal en blijft u daarna vooral gezellig hangen in de Boei om het glas te heffen op het einde van het einde van dit mooie volleybalseizoen.
Hopelijk tot zaterdag!
Marijn
Libero H2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 18 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie