Anders dan anders.

Presentatie van Heren 1 en Dames 1 2015: Anders dan anders.
De opname voor de film was al spannend, maar hoe deze uiteindelijk zou worden, was nog veel spannender. Gelukkig is de montage door Wim weer uitstekend verzorgd en is er een prachtige teampresentatie gemaakt op film, die door iedereen is te bekijken.
Interactief en betrokkenheid bij alle Alterno-leden. Dat was het doel van deze teampresentatie. En we mogen zeggen dat dat is gelukt. Bijna 100 mini’s kwamen ietwat verlegen de hal in rond 18.00 uur. Maar met de verlegenheid was het snel gedaan, want ze moesten hard werken. De training die zij kregen, werd verzorgd door de spelers van heren en dames 1. De trainers van deze beide teams liepen rond om her en der nog een aanwijzing te geven. En misschien is er stiekem al wat talent ontdekt…. Onder het toeziend oog van veel ouders werd er intensief gesport en ook de broertjes en zusjes die meegekomen waren, mochten lekker meedoen. Na afloop natuurlijk de foto met iedereen en dan tikkertje. Werd je getikt door 1 van de lange spelers, dan mocht je wat gaan drinken in de kantine en kon je de film gaan bekijken. Een bijzondere en leuke start van de teampresentatie.
De jeugd kwam binnen om hetzelfde te ‘ondergaan’ dan de mini’s. Ongeveer 35 jeugdleden wilden wel een extra training meepakken. Veel plezier, maar ook hard werken. Zweetdruppeltjes dropen op de grond. Ook voor hen na afloop een lekker glaasje drinken, terwijl de senioren onder handen worden genomen. Een aantal hebben de rit naar de Alternohal toch gewaagd om training te krijgen van de spelers van onze eerste teams. De opkomst was niet bijzonder hoog, maar toch was het bijzonder leuk om te zien hoe iedereen het ultieme uit zichzelf probeerde te halen. Voorzichtig een vraag of er nog ruimte is in de selectie van dames 1????
De heren en dames konden ondertussen genieten van een heerlijke maaltijd.
Al met al een geslaagde avond, waarbij veel Alternoten kennis hebben kunnen maken met nieuwe spelers en blijvende spelers. En intussen ook nog wat geleerd.
Spelers, trainers, staf, video- en fotograaf, bardienst en technische hulp: allemaal enorm dank voor deze leuke introductie van onze vlaggenschepen.

Monique Nijhof, activiteitencommissie.

Videopresentatie: klik hier

Foto’s van de clinics: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 7 oktober 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *