Alternotalenten naar Triëst

Vier Alternospeelsters reizen komende nacht af naar Italië om daar in bovengenoemde plaats deel te gaan nemen aan het EK onder 16 jaar. Twaalf teams gaan daar vanaf zaterdag strijden om de Europese titel.

Van onze vereniging zitten Sanne Konijnenberg, Sophie Postumus, Nicole van de Vosse en Silke Bos in de selectie van hoofdcoach Eelco Beijl.

Sanne kennen we natuurlijk. Zij heeft alle teams in de Alternojeugd doorlopen en speelde vorig seizoen in Dames 2. Sophie Postumus is overgekomen van Trivos en zal komend seizoen in Dames 1 gaan spelen. Nicole van de Vosse en Silke Bos zullen na de zomer deel gaan uitmaken van de selectie van Dames 2. Nicole zal dit doen in combinatie met het talentteam. Zij komt over van Avior. Silke speelde vorig seizoen bij EVV. Elburg.

Pré-jeugd Oranje is ingedeeld in een poule met Italië, België, Turkije, Roemenië en Servië en zal een zware kluif hebben om verder te komen in het toernooi. Zaterdag staat de openingswedstrijd tegen België op het programma en zondag is het gastland aan de beurt. Uiteraard houden we u via onze socal media op de hoogte van de verrichtingen van deze talenten. (JM).

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 10 juli 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *