Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

Alterno wordt weer Dros Alterno

Geplaatst op 15 april 2018 door Jos Mulder

Met ingaan van het nieuwe seizoen heet onze vereniging officieel weer Dros Alterno. Dit is dezelfde naam als de vereniging heeft gevoerd van 1999 tot en met 2010. In die periode was DROS Schoonmaakdiensten ook al gedurende ruim tien jaar de hoofdsponsor van onze vereniging.

Met deze naamswijziging wil zowel het bestuur als Ronald Dros, directeur van Dros Schoonmaakdiensten bv, benadrukken dat het een sponsoring voor de gehele vereniging betreft. De ondersteuning is dus niet alleen voor Dames en/of Heren 1 bedoeld, maar ook in grote mate voor de jeugdopleiding van onze vereniging.

Vandaag werd tijdens de wedstrijd van Dames 1 tegen Sliedrecht Sport door voorzitter Henk Wijnsma, penningmeester Andre Tijhuis en Ronald Dros, de sponsorovereenkomst, die in eerste instantie voor drie jaar is, ondertekend.

In een reactie op het hernieuwde hoofdsponsorschap geeft Ronald Dros namens zijn bedrijf aan: “Ik heb altijd het gevoel gehad, dat het gewoon nog niet klaar was. Tien jaar geleden moest ik, met het oog op de economische situatie, min of meer gedwongen een stap terug doen. De liefde voor het spelletje en de vereniging zijn echter altijd gebleven. Daarom ben ik ook steeds de jeugd van Alterno blijven steunen want daar begint het tenslotte. Nu het economisch weer beter gaat wil ik met DROS Alterno graag helpen om zich verder te ontwikkelen tot een vereniging met een stabiele eredivisieploeg en een gedegen jeugdopleiding.” JM

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 18 april 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

3 reacties

 1. Bert schreef:

  Super Ronald, eindelijk weer DroooooosAlterno scanderen!

 2. Henk van Vessem schreef:

  Fijn Ronald, met toch ook een Torpedohart, dat je weer je hulp geeft aan Alterno. Tot ziens ergens in de zaal !!

 3. Elise schreef:

  Gefeliciteerd allemaal, terug op het “oude” nest…

  Op een fijne samenwerking,

  Warme groet,

  Elise.

Laat een reactie achter