Alterno wordt weer Dros Alterno

Met ingaan van het nieuwe seizoen heet onze vereniging officieel weer Dros Alterno. Dit is dezelfde naam als de vereniging heeft gevoerd van 1999 tot en met 2010. In die periode was DROS Schoonmaakdiensten ook al gedurende ruim tien jaar de hoofdsponsor van onze vereniging.

Met deze naamswijziging wil zowel het bestuur als Ronald Dros, directeur van Dros Schoonmaakdiensten bv, benadrukken dat het een sponsoring voor de gehele vereniging betreft. De ondersteuning is dus niet alleen voor Dames en/of Heren 1 bedoeld, maar ook in grote mate voor de jeugdopleiding van onze vereniging.

Vandaag werd tijdens de wedstrijd van Dames 1 tegen Sliedrecht Sport door voorzitter Henk Wijnsma, penningmeester Andre Tijhuis en Ronald Dros, de sponsorovereenkomst, die in eerste instantie voor drie jaar is, ondertekend.

In een reactie op het hernieuwde hoofdsponsorschap geeft Ronald Dros namens zijn bedrijf aan: “Ik heb altijd het gevoel gehad, dat het gewoon nog niet klaar was. Tien jaar geleden moest ik, met het oog op de economische situatie, min of meer gedwongen een stap terug doen. De liefde voor het spelletje en de vereniging zijn echter altijd gebleven. Daarom ben ik ook steeds de jeugd van Alterno blijven steunen want daar begint het tenslotte. Nu het economisch weer beter gaat wil ik met DROS Alterno graag helpen om zich verder te ontwikkelen tot een vereniging met een stabiele eredivisieploeg en een gedegen jeugdopleiding.” JM

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties