Alterno wordt Coolen-Alterno

Persbericht: Het bestuur van Alterno is verheugd te kunnen melden dat Citroën dealer Coolen Apeldoorn-Deventer het komende seizoen hoofdsponsor zal zijn van zowel het eerste dames- als herenteam. Beide teams zullen dan ook in de competitie gaan uitkomen onder de naam Coolen-Alterno.

Sponsor Jan Coolen ondersteunde afgelopen seizoen al beide topteams door de mobiliteit van diverse spelers te vergroten middels het beschikbaar stellen van mooie wagens. Deze sponsoring wordt dit seizoen aanzienlijk uitgebreid en omvat naast speelsters van dames 1 en spelers van heren 1 ook de hoofdtrainer van de Landskampioen. Het koppelen van de naam Coolen aan deze twee topteams van Alterno is dan ook een logisch gevolg.

Beide teams presenteren zich deze maand aan pers en publiek. Alterno Heren 1 trapt af op 13 september om 15.30 uur  en luistert de presentatie op  met een oefenduel tegen eredivisionist SSS Heren 1uit Barneveld. Dames 1 volgt op 21 september met om 15.00 uur de presentatie en een oefenduel tegen het duitse USC Munster. Publiek is bij beide gelegenheden uiteraard welkom. De toegang is gratis.(JM)

Einde persbericht

PS: Alle overige teams zullen uiteraard gewoon onder de naam Alterno aan de competitie deelnemen. Ook de verenigingsnaam zal onveranderd blijven.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 maart 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *