Alterno presenteert nieuwe kledinglijn

Vol trots presenteren wij de nieuwe ALTERNO-kledinglijn. Deze nieuwe kledinglijn bevordert de uitstraling, representativiteit en herkenning en heeft als positief gevolg dat er geen onderscheid meer plaats vindt tussen de diverse volleybalteams. Alle teams presenteren zich namelijk in hetzelfde wedstrijdtenue. Van de senioren tot de mini’s. Daarnaast zijn wij als vereniging niet meer afhankelijk van een kledingleverancierslijn omdat wij nu zelf het ontwerp beheren en tevens draagt deze nieuwe kledinglijn bij aan het vergroten van onze sponsorinkomsten. Kort en goed een mooie win – win – win !!!

Graag willen wij de volgende 5 clubkleding sponsoren bedanken die mede de invoering van de Alterno-kleding lijn mogelijk hebben gemaakt..

DROS SCHOONMAAKDIENSTEN

Als eerste uiteraard onze bekende hoofsponsor DROS Schoonmaakdiensten (www.dros.nl). Ronald Dros (eigenaar DROS Schoonmaakdiensten) is als erelid van onze vereniging altijd al nauw verbonden met onze vereniging maar hij heeft zich middels clubkleding sponsor weer voor de komende 5 jaar aan onze mooie vereniging verbonden. Helemaal top!

WENZ UITVAART

Ook zijn we als Alterno enorm blij met trouwe sponsoren als Wenz Uitvaart (www.wenz-uitvaart.nl). Onno van Andel is zeker geen onbekende binnen Alterno. Hij heeft zich jarenlang altijd wel op de een of andere wijze ingezet voor onze vereniging. Hoe mooi is het dan ook dat Wenz zich eveneens voor de komende 5 jaar heeft verbonden aan Alterno als club kledingsponsor.      

VERKEERSSCHOOL DE WEERD

De volgende die we willen bedanken is Verkeersschool De Weerd. (www.deweerd.net). Eigenaar Joris van Hintum is al een paar jaar als sponsor betrokken bij onze vereniging en heeft zijn sponsorschap uitgebreid met clubkleding sponsoring. Ook hij heeft zich voor de komende 5 jaar verbonden met Alterno. Met een zoon die zeker niet onverdienstelijk meespeelt in ons eigen Heren 1 moet het toch een mooi gezicht zijn als hij speelt in een shirt met De Weerd erop!

TEMPELMAN BEDRIJFSKLEDING

Een relatief nieuwe naam in onze sponsor portfolio is Tempelman Bedrijfskleding ( www.tempelmanapeldoorn.nl). Eigenaar Enno Troost heeft zich eveneens voor de komende 5 jaar verbonden aan Alterno en zal de leveringen en bedrukking van onze club kleding gaan verzorgen. Met Daniel Hofman ( voor heen betrokken bij InterSport ) aan boord weet Tempelman zich verzekerd van iemand die de kledingsport wereld als geen ander kent. Tevens beheert Tempelman de kledingwebshop. In deze webshop is een compleet overzicht van diverse Erima-artikelen terug te vinden die je online kunt bestellen. Tempelman is ook de importeur/dealer van het merk Erima. Erima is vanaf dit seizoen onze exclusieve partner voor alle kleding.

WVL Design

LOGO WvL

Nieuwe clubkleding kan eigenlijk niet ontstaan zonder een goed ontwerp en dat is nu juist waar WvL Design (www.wvldesign.nl) ons als Alterno enorm mee heeft geholpen. Het altijd maar weer vol enthousiasme meedenken over het ontwerp, het uitwerken van de design voorstellen en zelfs pro-actief meedenken van eigenaar William van Luttikhuizen van WvL design heeft tot het mooie ontwerp van onze nieuwe clubkleding geleid.

Daniël v Bruggen ( Commerciële zaken )

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 oktober 2020 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties