Alterno MF2 Kampioen

Op zaterdag 2 december 2017 werd de MF2 ( Niveau 4 ) van Alterno kampioen in de 1e klasse B. Het team begon het seizoen ijzersterk met een 4-0 overwinning tegen plaatsgenoot Dynamo. Met name de vele aces van Alterno MF2 zorgden voor het verschil in deze wedstrijd.
Later op de ochtend werd ook het zeer sterke Spiker verslagen met 3-1 ( 19-18 winst en 16-16 gelijk in de 2e set).
Twee weken later werd er vervolgens gewonnen met 4-0 van Alterno N4 8 en met 4-0 van Alterno N4 5.
De wens en wil om kampioen te worden bij de meiden en bij de begeleiding werd steeds groter en er werd hard getraind met veel plezier en enthousiasme.
Op zaterdag 4 november werd er opnieuw gespeeld tegen Dynamo en Spiker en deze wedstrijden werden ook allebei gewonnen met 4-0.
Het kampioenschap kwam in zicht. Zaterdag 11 november werd er opnieuw tegen de twee andere teams van Alterno gespeeld. Deze twee teams hadden ook een enorme positieve ontwikkeling doorgemaakt en gaven veel tegenstand. N4 8 werd verslagen met 4-0 ( 16-15 en 22-11 ) en tegen N4 5 werd het 2-2 ( 13-19 en 17-13 ). N 4 5 speelde een fantastisch wedstrijd en er waren heel veel lange rally’s en er werd om de punten gestreden, waarbij bij beide teams aces werden gescoord.
Op zaterdag 2 december werd het kampioenschap behaald door een 2-2 tegen Dynamo en een 2-2 tegen Spiker. De begeleiding is nog steeds verbaasd over de reactie van de meiden toen ze hoorden dat ze kampioen waren…………er kwam geen reactie. We weten nog niet wat het is geweest ; de spanning of dat ze het niet konden geloven.
Uiteindelijk werd het kampioenschap gevierd na 6 wedstrijd dagen, 12 gespeelde wedstrijden met een totaal van 35 punten.
Kampioensteam Alterno MF 2 bestaat uit de volgende meiden ;
Lisa Beekman
Sanne Lelieveld
Senna Bloemendaal
Lilly Klein Willink
De begeleiding en de ouders hebben het team beloond met gebak, kinder-champagne, een snoeptraktatie , medailles en echte kampioensbeker !! We zijn super trots op jullie !!!
Ook kregen de meiden op de laatste wedstrijddag nog een medaille van de NeVoBo.
Namens de meiden wil ik ook graag Jan Klein Willink , Arvid Beekman en Eric Meijer bedanken voor de geweldige trainingen en de mini-commissie voor de fantastische organisatie achter de schermen.

Marcel Bloemendaal ( Koots of Coach MF2 )

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *