Alterno legt focus op Dames 1

Persbericht: Het bestuur van volleybalvereniging Alterno heeft ervoor gekozen om de komende  jaren te investeren in het eerste damesteam. Reden daarachter is dat het bestuur van mening is dat er binnen topsport keuzes gemaakt moeten worden. Vandaar dat het bestuur van Alterno afgelopen week de beslissing heeft genomen om te stoppen met
het herenteam in de Eredivisie. Komend seizoen zal Alterno dus alleen met het damesteam uitkomen in Eredivisie.

Het blijkt in deze tijd niet alleen organisatorisch maar ook financieel noodzakelijk om focus aan te brengen. Een herenteam in de eredivisie met te beperkte mogelijkheden is niet iets waar binnen Alterno voor is gekozen. Dat past niet bij de visie op topsport van de vereniging. Het bestuur is van mening dat men er volledig voor moet kunnen gaan, of niet. Vandaar de keuze om de investeringen te concentreren op het damesteam.

Met het damesteam wil Alterno namelijk ook volgend seizoen boven in de eredivisie mee gaan doen. Dit seizoen zijn onze dames er in geslaagd om in de kampioenpoule te gaan spelen, een ambitie die we ook voor de komende seizoenen zo goed mogelijk willen realiseren.

Henk Wijnsma, voorzitter volleybalvereniging Alterno.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 27 februari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  • De laatst geplaatste reacties (Joris en Laura) zijn aangemerkt als spam aangezien er door de auteur een fictieve naam werd gebruikt en ook het emailadres fictief was. Bovendien zijn er door de auteur meerdere reacties onder fictieve namen geplaatst. Het IP adres is bekend.

    Alleen reacties onder eigen naam en met eigen emailadres worden geplaatst (zie spelregels gastenboek).