Grote Jubileumreünie

Aftellen naar 27 juni 2023

Zegt het voort, zegt het voort. Op zaterdag 24 juni is er voor ALLE (oud-)Alternoten een gezellig samenzijn. We hopen zoveel mogelijk oud-leden te verwelkomen die we misschien jaren niet hebben gezien. 

Hoe leuk is dat om herinneringen op te halen aan jouw sportieve carrière.  Hoe fantastisch was die tijd met jouw team? Denk aan alle anekdotes: ‘Weet je nog toen we…?’ Maar ook onze huidige actieve leden zijn meer dan welkom. Sommigen zijn immers ook al heel lang lid van onze mooie vereniging. 

Tien jaar geleden was ons 40-jarig bestaan en was er ook een reünie. Dat was heel bijzonder; uit het hele land en zelfs uit Frankrijk kwamen oud-Alternoten bij elkaar om bij te praten, te horen hoe het nu met iedereen is en samen terug te kijken naar toen. Veel emoties met zowel een lach als een traan,  want helaas zijn sommigen ons ontvallen.

Hoe leuk is het om elkaar weer te zien. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom nu alvast de aankondiging. Straks volgt er via onze website en FaceBookpagina meer nieuws en het formulier om je in te schrijven. 

Reserveer nu alvast de datum, zaterdag 24 juni vanaf 16.00 uur, met een BBQ. 

Enne…. Zorg dat zoveel mogelijk (oud-)Alternoten dit te horen krijgen.

M.N

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Peter Bredenoort
Share Button