Alterno en sociale media

Alterno is niet alleen actief op deze website maar ook op diverse sociale media. Zo volgen bijna 1800 mensen ons op Facebook en ook via Twitter blijven ruim 1100 mensen op de hoogte van het wel en wee binnen onze vereniging. Sinds deze week is Alterno ook te vinden op Instagram (DrosAlterno). Hierop zullen mooie foto’s worden geplaatst die we extra onder de aandacht willen brengen. Voor berichten adviseren we u om in ieder geval altijd onze Facebook-pagina en onze website in de gaten te houden. Deze laatste met name vanwege de achtergrond artikelen. Ook blijven we een paar keer per jaar al onze leden voorzien van de digitale nieuwsbrief en natuurlijk het wekelijkse nieuws via onze Groene Flits in het clubhuis.

Overigens zijn we voor ons team nog steeds op zoek naar versterking. We zoeken momenteel naarstig naar:

1. Een webmaster voor de berichten van de jeugdafdeling. Die persoon hoeft overigens niet persé een (ouder van) een jeugdlid te zijn
2. Iemand die ons wil helpen om 4 tot 6 keer per jaar de digitale nieuwsbrief samen te stellen (redactielid)

Mocht je eens willen weten wat dit inhoudt, dan kun je altijd even vragen naar Jos Mulder of Peter den Hollander. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even mailen.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 2 mei 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *