Alterno en Groothuis uit elkaar

(persbericht)

Het bestuur van Volleybalvereniging Alterno uit Apeldoorn maakt bekend dat trainer Wilfried Groothuis en Volleybalvereniging Alterno aan het einde van dit seizoen niet met elkaar verder zullen gaan. Na vier seizoenen vinden beide partijen het tijd worden voor verandering.
Groothuis kwam aan het begin van seizoen 2012-2013 over van toenmalig topdivisionist Hierden en had twee seizoenen de leiding over Alterno Dames 2. In het eerste seizoen haalde hij een 5e en in het 2e seizoen een zevende plaats met het team.

Daarna maakte hij de overstap naar Coolen Alterno Dames 1, als opvolger van Ali Moghaddasian die dat seizoen kampioen van Nederland was geworden met de dames. Dit seizoen, dat in het teken stond van het bouwen aan een nieuw team, sloot hij af met een verdienstelijke vijfde plaats.
In het nog lopende seizoen wist Groothuis in de beker de final four te halen en deed hij met het team tot de slotdag van de competitie nog mee om een plaats bij de laatste twee, een plek die recht geeft om te mogen gaan strijden om het landskampioenschap in de Eredivisie.

Het bestuur van Alterno is dankbaar voor wat Wilfried voor de vereniging heeft betekent. Niet alleen voor het eerste team maar ook voor zijn inzet voor de jeugd van Alterno.

Wij wensen hem veel succes bij de volgende stap in zijn carrière als volleybaltrainer.

 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 12 april 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *