Alterno dames 1 special!

Ken je dat… een wedstrijddag waarbij je ’s morgens wakker wordt en weet dat het een bijzondere wedstrijddag gaat zijn. Eentje om nooit te vergeten!? Dat hadden wij afgelopen zaterdag bij dames 1. Vooral voor 1 van ons was het een hele speciale dag. Een dag om nooit te vergeten. Beeld je maar eens in: 

“Om half 6 verzamelen. Al je teamgenoten zitten al op jou te wachten. Je loopt met je dochter, die lekker mini van de week mag zijn door de lange gang naar de groene kamer boven in de Alternohal.  De kamer versiert met een slinger met foto’s van jou. Verschillende volleybalwedstrijden, maar ook met je kinderen. WAUW! Dan lekker pannenkoeken eten gebakken door je teamgenoten. Je geniet, kijkt, lacht en weet dat het speciaal is. 

Om 19.00 uur begint je laatste teambespreking. Het gaat over Donitas, de tegenstander van vanavond, de eerste thuiswedstrijd van het seizoen en tevens jouw laatste…. Beeld je eens in…

Het plan is gesmeden en om 19.15 beginnen we aan de warming up. Een waar je zelf bezig bent met warmlopen maar waar je ook met een schuin oog trots opzij kijkt naar je dochter, die ook warm loopt. Dan als de wedstijd begint je eerst mag aanmoedigen vanaf de kant, maar waar je toch even nodig bent. Helemaal mooi dat je de wedstrijd om weet te keren met nog steeds je fantastisch creatieve spel. Je blijft staan tot het 18-10 in de vierde set is, met een 2-1 voorsprong in sets. Daar komt je teamgenoot naar de zijlijn, voor een wissel. Een speciale wissel. Je laatste wissel in de volleybalsport (vooralsnog) maar zeker een laatste wissel in de topdivisie. Een wissel met een mooie bos bloemen. JOUW wissel…Tranen vloeien, je stapt het veld uit,.. dit was het! Het einde van een fantastische carrière, maar de keuze is goed. Het is fijn. Er zit weer publiek op de tribune, je dochter bij het team, je vader, broer, man en andere kinderen op de tribune, klappend voor jou, Barbara! Je hebt het verdiend! Dit mooie afscheid met een 3-1 winst! 

Na de wedstrijd neemt de trainer nog even de microfoon om aan het publiek te vertellen wat voor een mooi persoon met een lange carrière afscheid gaat nemen. Mensen klappen nog 1x voor je, jij zwaait en het is goed zo…. 

Gelukkig nemen we niet helemaal afscheid en zien we je terug op de tribune of achter de draaitafel 😊 Wij houden van je Barrie! Kus van ons. 

Na deze heerlijke overwinning en bijzondere wedstrijddag, staat zaterdag weer een nieuwe tegenstander op het programma. We mogen om 14.00 uur starten tegen Zwolle dames 2 met onze welbekende Sanne in de gelederen. Hopelijk komen we weer met punten thuis! 

Groeten dames 1!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 oktober 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie