Alterno 50 jaar

Ja…ons 50ste levensjaar is begonnen. Het levensjaar van Sarah of Abraham.

Aftellen naar 27 juni 2023

Alterno bestaat op 27 juni 2023 maar liefst 50 jaar. Hoe bijzonder is dat. Menig  vereniging kan dat (nog) niet zeggen. Gaaf dat we dit met iedereen die een groen hart heeft kunnen en mogen vieren. Een heel jaar lang leven we in ons 50-jarige levensjaar. We gaan hier ook een jaar lang aandacht aan schenken. Hoe en wat: dat weten we zelf ook nog niet helemaal.

De Jubileum commissie is inmiddels 1x bij elkaar geweest om ideeën te delen. Wat gaan we doen, voor wie, wanneer etc. Er moet voor iedereen een mooie activiteit zijn en laten we onze oud/ex-leden niet vergeten. Hoe gaan we alles invullen? Vol enthousiasme zijn er heel veel suggesties op papier gezet; nu start het uitwerken, keuzes maken en misschien komen er nog veel meer ideeën langs.

Hulp

We kunnen nog wel wat hulp (en ideeën) gebruiken. De samenstelling in de commissie is nog niet echt een goede evenredige vertegenwoordiging vanuit Alterno. Vooral de jeugdige Alternoot ontbreekt. Dus kom op, en meld je aan. Jeugdig in de zin van tot 25 jaar ofzo. Ook voor jullie willen we een top jaar en een top verjaardag vieren. Jullie input is zo belangrijk om dit succesvol te kunnen doen. Wij staan open voor alles. Meld je aan door een mail te sturen naar activiteiten@alterno-apeldoorn.nl of spreek een van de onderstaande leden aan.

Logo

We hebben een speciaal logo voor het hele feestjaar laten ontwerpen. Met dank aan William van Luttikhuizen. https://wvldesign.nl/

Huidige commissieleden

Frans Schaffer, Patricia en Laurens Leerkes, Marlous van Loosbroek, Menno Voortman, Jan Bijsterbosch, Harry Bijsterbosch, Jos Mulder en Monique Nijhof

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 augustus 2022 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *