Alle NOJK-teams naar semi-finals

Alle acht jeugdteams van Alterno hebben de eerste ronde van de NOJK overleefd. Ee ronde waarin de weersomstandigheden van grote invloed waren. Het ene team moest daar meer voor in actie komen dan het andere team.

Zo konden spelers en begeleiders van Meisjes A en B en Jongens A, B en CMV lekker in bed blijven liggen. Zij waren al verzekerd van directe plaatsing voor de halve finales in februari.

Het enige overgebleven jongens team (JC) had vanochtend met de winterse omstandigheden, de verste reis voor de boeg. Zij moesten afreizen naar het verre oosten (Ootmarsum). Daar aangekomen bleek dat poulegenoten Avior en Utrecht de reis niet hadden aangedurfd (een overigens begrijpelijke beslissing gezien de omstandigheden). Na de gewonnen wedstrijd tegen SSS kon de ploeg van Alexander Pouw en Stefan Draaijer vervolgens weer terug naar huis, met het ticket voor de halve finale op zak.

Meisjes C ging na wat commotie in de ochtend over wel of niet vertrekken, uiteindelijk toch op pad naar Harderwijk. Daar bleken bijna alle teams aanwezig en na drie gewonnen poulewedstrijden kon meisjes C als poulewinnaar weer aan de terugreis beginnen.

Het zwaarst bevochten ticket voor de halve finales was voor meisjes CMV. Moniek Jansen en Silke Schuitemaker zagen hun team drie poulewedstrijden winnen maar uiteindelijk toch tweede worden door verlies in de vierde poulewedstrijd tegen Rivo Rijssen. Daardoor was een kruisfinale het logische vervolg. Door hierin met 2-1 van Pollux te winnen, kon M-CMV zich na 11 gespeelde sets uiteindelijk als laatste plaatsen voor de wedstrijden in februari.

Alle teams proficiat.

(JM)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 januari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *