Ali Moghaddasian terug aan het roer

Persbericht: De voorbije weken heeft het bestuur, samen met het management van Coolen Alterno Dames 1, intensieve gesprekken gevoerd met een aantal kandidaten voor de functie van nieuwe hoofdtrainer.

Vandaag kunnen we bekend maken dat trainer Ali Moghaddasian terugkeert bij Alterno en Wilfried Groothuis zal opvolgen als hoofdtrainer en coach van het eerste damesteam.

Ali Moghaddasian is van 2007 tot 2014 al eerder aan Alterno verbonden geweest. Onder zijn bezielende leiding maakte het eerste herenteam destijds de stap van een bescheiden middenmotor naar een team dat jaar op jaar meedeed om het kampioenschap in de eerste divisie.

Met zijn overstap in 2011 naar het eerste damesteam werd Alterno dames 1 een team dat serieus mee ging doen om de prijzen. In 2013 werd het eerste succes zichtbaar toen onder zijn leiding de Nationale Beker werd gewonnen. Het jaar daarna sleepte het team de Landstitel in de wacht. Na deze twee uiterst succesvolle seizoenen, waarin Alterno ook debuteerde op Europees niveau, dwongen in april 2014 privé omstandigheden Ali tijdelijk een stapje terug te doen.

Coolen Alterno dames 1 heeft de ambitie om de komende jaren een vaste waarde te blijven in de top van de Eredivisie.

De volleybalvisie van Moghaddasian en zijn passie voor het volleybal passen ten volle bij de ambities van onze vereniging. Het bestuur van Alterno is dan ook zeer blij met de komst van Ali Moghaddasian en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Wij wensen Ali veel plezier en succes.

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 2 mei 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Goed nieuws, welkom terug!
    Als de rest van de speelsters blijft, aangevuld met Nika Daalderop, gaan we een mooi(er) seizoen tegemoet!