Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

Ali blikt vooruit

Geplaatst op 9 februari 2018 door Jos Mulder

Na een pittige pot tegen Sneek die een welverdiende punt opleverde sluiten we as zondag de reguliere competitie af met een uitwedstrijd tegen Eurosped.

Eurosped begon heel moeizaam aan het seizoen, door o.a. met 3 – 1 van ons te verliezen, maar gaandeweg hebben ze zich weten te herpakken en de weg naar boven is bijtijds ingezet. Voor Eurosped staat op papier meer op het spel dan voor ons. Met Regio Zwolle in achtervolging willen ze de derde plaats die 3 startpunten voor de kampioenspoule oplevert graag behouden. Eurosped heeft een sterke basis die allemaal met hoge druk kunnen serveren, daarnaast is hun spelverdeelster Rochelle Wopereis in staat om haar aanvalsters snel en op maat te bedienen, dus het wordt voor ons een flinke uitdaging om daar een goed resultaat te behalen, maar goed zonder uitdaging is het leven behoorlijk saai.

Ongeacht de uitslag tegen Eurosped kunnen we niet stijgen of dalen. We blijven op de vijfde positie staan en gaan met een punt de kampioenspoule in. Op papier staat voor ons niets meer op het spel dan de eer, maar juist vanwege die ene woord met drie letters en de betekenis die in zich herbergt zullen we alles geven om te winnen.

Voor de echte liefhebbers de wedstrijd is om 15:30 in de sporthal het Punt in Vroomshoop.

Ali

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 februari 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter