After Movie

27 juni 1973. De meeste huidige leden van alterno waren nog niet eens geboren. Niemand had op dat moment voor mogelijk gehouden dat we een halve eeuw later het 50 jarig jubileum zouden vieren. Bijna een heel jaar lang stond in het teken van feestelijkheden en activiteiten om het jubileum te vieren.

Afgelopen 27 juni was het de officiële verjaardag en dat werd uitgebreid gevierd. Het was een speciale verjaardag die werd gevierd met genodigden. De gebruikelijke toespraak van de voorzitter kon niet ontbreken. Inclusief anekdotes en het heffen van het glas. Maar een 50ste verjaardag is toch een mijlpaal en daarom werd er op die dag toch ook nog iets speciaals georganiseerd.

Jeroen Joon en Jeroen van der Linden waren bereid om hun medewerking te verlenen en deze speciale viering mogelijk te maken. Tot ieders verrassing werden er een aantal vrijwilligers speciaal onderscheiden voor hun langdurige inzet tijdens het bestaan van onze club.

Gezien het feit dat dit feest helaas alleen voor genodigden was heeft de organisatie besloten om de viering vast te laten leggen op video. Voor degene die er niet bij was of deze mijlpaal toch nog een keer wil herbeleven kunnen jullie een kleine impressie zien van de viering met de “bobo’s. ” Na de officiële plichtplegingen werd de verjaardag afgesloten met een rondetafel gesprek met een aantal markante (oud-) leden van Alterno.

Kijk de video via YouTube, mocht deze special een succes blijken dan zullen daar waarschijnlijk meerdere afleveringen van volgen. Hou dus de site in de gaten. Veel kijkplezier.

Lennart Fennema

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 17 augustus 2023 door Peter Bredenoort
Share Button