Afscheid van een Klusklup icoon: Bert Hofs

Al heel veel jaren is hij actief in de Klusklup van Alterno. Menig schroefje heeft hij aangedraaid, heel wat verfkwasten in de hand gehad, een hamer en zaag gehanteerd. Geen klus was hem te gek, of hij wist wel een oplossing om het te fixen, samen met de andere kluskluppers. Een hecht, hardwerkend, maar bovenal een gezellig stel mannen die op deze manier hun steentje bijdragen aan het welzijn van onze hal en clubhuis, en daarmee onze sporters.

Bert Hofs, na meer dan 25 jaar, heeft besloten te stoppen in de klusklup. Dat wil niet zeggen dat hij geen onderdeel meer is van deze bijzondere groep mannen, maar hij zal niet meer op de bekende zaterdagen of zondagen helpen met klussen. Hij verlaat zeker niet Alterno, want hij is een zeer betrokken lid, ook bij Heren 5.

En na zoveel jaar dan verdien je een mooi en groots afscheid. Bert werd in het zonnetje gezet door Rene Steenman, bestuurslid Facilitaire Zaken. Een bloemetje voor Miep en een cadeaubon en bierpakket voor Bert. Mooie woorden van dank. Bert houdt er niet van om in het zonnetje te staan, maar deze keer moest dat even. Heel veel klussers waren aanwezig en werden ook bedankt door Rene voor hun nooit aflatende inzet bij het in goede conditie houden van onze accommodatie.

Bert, enorm bedankt voor al deze jaren van betrokkenheid en inzet voor onze accommodatie. We hopen je nog vaak te zien in de hal.

Klik HIER om alle foto’s te bekijken.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 april 2022 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *