Externe toernooien

Zaaltoernooien

Dynamotoernooi 27-29 december

Na twee jaar afwezigheid hopen we dit jaar het toernooi weer te mogen organiseren. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart voor ons 29e 11teamsports Internationaal Jeugdtoernooi. Het toernooi zal plaats vinden op 27, 28 en 29 december 2022, in onze prachtige topsporthal Omnisport in Apeldoorn.
 
Drie dagen lang wordt er door zowel jongens als meisjes gespeeld in de categorieën Jeugd C (onder 15 jaar) , Jeugd B (onder 17 jaar) en Jeugd A (onder 19 jaar). Het toernooi is de perfecte voorbereiding op het NOJK (Nederlandse Jeugdkampioenschappen voor clubteams), dat in januari van start gaat. Bovendien doen elk jaar ook interessante en sterke buitenlandse jeugdteams aan ons toernooi mee. Dit is voor de jeugd vaak een geweldige en onvergetelijke ervaring.
 
Spelniveau
Doelstelling van ons toernooi is om een zo hoog mogelijk niveau jeugdvolleybal te hebben. De ervaring leert dat we in alle 6 de categorieën praten over de top-8 van het Nederlandse jeugdvolleybal. Om die reden selecteren we in geval van teveel inschrijvingen, de teams die qua spelniveau zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.  
 
Inschrijving
Wil je één of meerdere teams inschrijven? Ga dan naar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxwsJuquyBhQxW8jiNAg5dafld9b4fF7tKkCoQHh3Cp5I1gQ/viewform?usp=sf_link .
LET OP: VUL VOOR ELK TEAM EEN APART FORMULIER IN. 
Eventuele wijzigingen kunnen altijd nog in een later stadium (tot 1 december) worden doorgevoerd via een link die wordt toegestuurd nadat we je deelname hebben bevestigd.
 
De belangrijkste punten nog even op een rij:
1.  Inschrijven kan tot 27 oktober 2022
2.  Bevestiging van inschrijving volgt uiterlijk 3 november 2022.
3.  Latere inschrijvingen zijn afhankelijk van eventueel nog beschikbare plekken
4.  Inschrijfgeld per team: EUR 220,- (dit is inclusief 3 lunches en de party met DJ)
5.  Bij over inschrijving wordt geselecteerd op speelniveau
6.  Alle wedstrijden staan onder leiding van officiële NeVoBo scheidsrechters
7.  Overnachtingsmogelijkheden: Het Wolthuis (beperkt aantal plekken) of Fletcher Hotel. Voorkeur opgeven mag, maar de organisatie zal de uiteindelijke indeling bepalen.
8.  Voor verdere vragen: kijk op www.svdynamo.nl/jeugdtoernooi of neem contact op met jeugdtoernooi@svdynamo.nl . 

Buitentoernooien

Beachvolleybaltoernooien

Overige externe activiteiten

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 september 2022 door Jos Mulder
Share Button