Externe toernooien

Volleybalkamp

Wil jij vijf dagen heel veel volleyballen, beter worden en ook nog eens ontzettend veel plezier beleven? Dat kan! Helemaal nieuw dit jaar is het Nationale Volleybalkamp. Dit kamp is opgezet in samenwerking met twee van Nederlands meest enthousiaste en bevlogen volleybaltrainers: Bart Schmeits en Ronald Lacroes. Zij zullen jou tijdens deze leuke, afwisselende en intensieve kampweek ontzettend veel tips geven hoe je een betere volleyballer wordt. Ook komen er clinics van topspelers langs, van wie je nog meer aanwijzingen krijgt. Meer informatie

Zaaltoernooien

Paastoernooi City Bril Krimpen 20 en 22 april 2019

Beste volleyballers(ters), Aanstaand Paasweekend staat het VC City Bril Krimpen internationale Paastoernooi ook weer garant voor topvolleybal! Voor de 48e keer zullen volleybalploegen uit diverse windstreken van het land, maar ook daarbuiten, weer uitvechten wie de winnaar wordt van dit fameuze volleybaltoernooi. Sporthal de Boog zal naast een grote dosis volleybal ook weer veel gezelligheid en sfeer herbergen. 

Goed om te melden dat er net zoals vorig jaar geen leeftijdsgrens geldt, alblijft dit toernooi gericht op talentvolle jeugd.
Het VC City Bril Krimpen Paastoernooi is toegankelijk voor zowel heren-als damesteams met een gemiddeld niveau van de Nederlandse 2de divisie. Het toernooi
– Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag  20 en maandag 22 april.
– Per ingang van vorig jaar is er geen leeftijdsgrens meer
– Overnachting mogelijkheden zijn er vanaf vrijdag 19 april, voor €15 per persoon voor het gehele weekend. Dit is inclusief ontbijt op alle dagen en een lunch op zondag.
– Op zaterdagavond is er een groot feest (gratis) voor alle spelers en speelsters van het toernooi.
 – De kosten om deel te nemen bedragen €135 per team.

Voor meer informatie verzoeken wij u om onze website te bezoeken:

www.vckpaastoernooi.nl

DKV toernooi 31 mei – 2 juni

Net zoals alle andere jaren zal dit jaar weer het DKV (Donitas, Kroton, Veracles) toernooi georganiseerd worden in Groningen! Het is een groot, internationaal volleybaltoernooi georganiseerd door de drie studenten volleybalverenigingen uit Groningen. Het zal plaatsvinden van 31 mei t/m 2 juni in het ACLO Sportcentrum. Er is ruimte voor alle volleybal niveaus! Er wordt een buitentoernooi georganiseerd tot en met promotieklasse en een binnentoernooi vanaf de 3e divisie en hoger. Voor de mensen die niet uit Groningen komen is er een mogelijkheid om te slapen op de camping naast het sportcentrum.

Naast volleyballen zullen er twee feesten plaatsvinden, het openingsfeest op vrijdag in Huize Maas en zaterdagavond is er een BBQ en zullen we daarna een feestje bouwen in de Sportsbar, de kantine van het Sportcentrum.

Ook vragen wij een beetje creativiteit van jullie, aan het weekend is namelijk een thema verbonden: DKV on Ice. Het team met de leukste/meest creatieve outfit krijg een leuke prijs van ons tijdens het vrijdagavond feest!

Voor meer informatie, check onze site: www.dkvtoernooi.nl of de facebook: DKV toernooi. Opgeven kan via: www.dkvtoernooi.nl

Buitentoernooien

Jeugdtoernooi Switch ’87 25 & 26 mei 2019 – Millingen aan de Rijn

Beste volleyballers/jeugdbegeleiders/jeugdcommissieleden, zin in een leuk buitentoernooi met jullie jeugd? Kom op zaterdag (of vrijdag al) en/of zondag 25 & 26 mei naar het jeugdtoernooi van Switch ’87. Bijgaand nadere informatie en inschrijfformulier, je kunt ook direct via onze site inschrijven. Dit jaar organiseren we op zondag 26 mei ook een toernooi in het kader van het Junior Beach Circuit voor meisjes < 13 t/m <19 jaar. Op zaterdagmiddag staat de JoinVolleybalTourbus op het sportpark: Een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties die tussen de velden worden opgesteld. Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen en als een professional duiken naar een bal. Leuk als je tussen door even moet wachten op de volgende wedstrijd.

Wellicht tot ziens op het Switch ’87 toernooi.
namens het STAM-team,  Ton van der Knijff

Voorwaarts Mini’s grastoernooi 15 juni

Afgelopen jaar hebben 25 teams mee gedaan aan het eerste Mini’s gras
volleybaltoernooi. We hebben veel leuke reacties gehad! Voor ons reden
om ook dit jaar, tijdens het Vier Hofsteden Toernooi in Twello, dit toernooi
te gaan organiseren!
Reden om je aan te melden:
• Deelname is ook dit jaar gratis voor de cmv leden
• Mooie afsluiting van het volleybal seizoen
• Volleyballen op gras in de open lucht
• Springkussens zijn op het terrein aanwezig waardoor er veel
speelplezier is te beleven buiten de wedstrijden om
• Gratis kan ranja voor het team
• Presentje na deelname

Het toernooi zal om 10:00 uur geopend worden.
Aanmelden zal plaatsvinden tussen 9.30 uur en 9.45 uur. Het is de bedoeling dat elk team 3 a 4 wedstrijden zal spelen. Dit betekent dat het toernooi tot begin van de middag zal duren.
Opgeven: Stuur een e-mail naar cmv@vierhofsteden.nl
en vermeld hierbij een teamnaam, het cmv niveau en klasse waar het team
in de competitie in speelt en gegevens waar we de begeleider(s) op kunnen bereiken.

Rabobank Beachvolleybaltoernooi in Hardenberg

Op donderdag 20 juni, vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni vindt het traditionele Rabobank Beachvolleybaltoernooi in Hardenberg plaats. Competitiespelers (1e div. t/m 1e kl./promotieklasse A’s), recreanten en bedrijven worden daarvoor hartelijk uitgenodigd. 
Op donderdag- en vrijdagavond is het toernooi voor recreanten/bedrijven en op de zaterdag mogen competitiespelers acteren.

Klik hier voor INFO en OPGAVE

Het inschrijftermijn sluit op 14 juni a.s. Sportieve groet, 
Beach & Teach Hardenberg

Externe activiteiten

Er zijn momenteel geen externe activiteiten bij ons gemeld.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 april 2019 door Jos Mulder
Share Button