Externe toernooien

Zaaltoernooien

Ritola 30,31 augustus en 01 september

De competitie van volleybalseizoen 2018/2019 zit er (bijna) weer op. Achter de schermen wordt er weer druk gewerkt aan de voorbereidingen voor het seizoen 2019/2020.

De Toernooicommissie van Volleybalvereniging Ritola is ook alweer bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Ritola Voorbereidings Toernooi 2019. Deze is dit jaar op vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019 in Sporthal De Zwet Zuidlaren.

Net als in voorafgaande jaren kunnen wij afhankelijk van de aanmeldingen besluiten en poule te schrappen en een extra poule van andere klasse toe te voegen.

Heeft u belangstelling om mee te doen ,online aanmelden via onze site: http://www.ritolavolleybal.nl/activiteiten/33-2/inschrijven/

Door ervaringen van de afgelopen jaren is gebleken dat de belangstelling om mee te doen aan dit toernooi groot is, wacht daarom niet te lang met het inschrijven.  Vol = Vol.

Het toernooi is ook te vinden op de toernooikalender van de NeVoBo.

Namens de toernooicommissie van Volleybalvereniging Ritola het verzoek om deze uitnodiging binnen uw vereniging te verspreiden of op uw site te zetten.

Met vriendelijke groet, Toernooicommissie Ritola,

Spiker Jeugdtoernooi 7 september

Op zaterdag 7 september 2019 zal het Spikerjeugdtoernooi weer plaatsvinden in sporthal de Bhoele in Eerbeek. Het toernooi zal, naar alle waarschijnlijkheid, duren van 9:00-14:00 uur. Dit jaar zal er in de volgende categorieën gespeeld worden:

– Meisjes A 1e klasse

– Meisjes/Mix B 2e klasse

– Meisjes C 2e klasse

Het inschrijfbedrag voor de teams zal €15,- bedragen. Bij deze nodigen wij jullie uit. Wij horen graag van jullie.

Mandy van der Linden Organisatie Spikerjeugdtoernooi 

MV Volleybaltoernooi voor damesteams 7 september

Op zaterdag 7 september organiseren we de 6e editie van het MV Volleybaltoernooi voor damesteams (Promotieklasse & 1e klasse), te Steenwijk. Graag nodigen we uw team(s) uit om mee te doen aan hét leukste voorbereidingstoernooi van Nederland!

Het MV Volleybaltoernooi is een dagtoernooi waar Nevobo-teams zich kunnen voorbereiden op het komende zaalseizoen (2019-2020).

Dagindeling:

Het toernooi bestaat uit een poulefase en finales. Teams spelen sowieso 4 wedstrijden (2 sets per wedstrijd), met kans om de finales te bereiken. Ook zijn er de hele dag leuke prijzen te winnen, zowel teamprijzen als individuele prijzen.

Niveau: 

Het toernooi is bedoelt voor damesteams uitkomende in de 1e klasse & promotieklasse (In overleg ook Meisjes A topklasse welke willen oefenen tussen senioren, daarvoor contact opnemen).

Waar: 

Sporthal de Waterwyck, Gagelsweg 25, STEENWIJK (Overijssel)

Tijden: 

Hal geopend vanaf 08:15, eerste wedstrijden 09:30, finales omstreeks 18:45

Kosten: 

Per team bedragen de kosten voor deelname € 40 (details volgen na opgave)

LET OP: Het MV Volleybaltoernooi is een dagtoernooi en duurt dus vaak langer dan andere voorbereidingstoernooien.

Als organisatie vragen we daarom rekening te houden met de duur van het toernooi.

Vragen: 

Heeft u een vraag? Stel deze gerust door te antwoorden op deze mail, of stuur een mail naar MVvolleybal@gmail.com. Bellen mag ook: 06-24851695 (Marius Verwoert, Organisatie)

Je kunt je opgeven door het inschrijfformulier (zie bijlage) in te vullen en te versturen naar:  MVvolleybal@gmail.com 

Voorwaarts Twello, 14 september

Op zaterdag 14 september organiseert Voorwaarts Volleybal uit Twello een openingstoernooi. Wij ontvangen jullie graag als tegenstander voor een van onze teams. Wij zoeken deelnemende teams in de volgende klassen:

Heren

– 3de divisie

– 1ste klasse

– 2de klasse

– 3de klasse

Dames

– 3de divisie

– Promotieklasse

– 1ste klasse

– 2de klasse (ruimte voor twee teams)

– 3de klasse (ruimte voor twee teams)

– 4de klasse

Zijn jullie geïnteresseerd? Stuur dan door welke teams jullie beschikbaar hebben. De wedstrijd kan starten om 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur. Een voorkeur opgeven kan. We kunnen het alleen niet garanderen.

Daarnaast ontvangen we graag het telefoonnummer van de aanvoerder of trainer van het deelnemende team. 

Aansluitend om 18.30/19.00 uur vindt er een barbecue plaats. Jullie zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten. We vragen hiervoor een bijdrage van ongeveer € 10,00 per persoon. Als jullie hierbij aan willen aansluiten, dan ontvangen we graag het aantal.

Alvast bedankt en we hopen jullie 14 september te ontmoeten.

VCV 21 en 23 december, NOJk voorbereidingstoernooi

Waarschijnlijk zijn jullie, als club, ook al druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen en dingen aan het afronden, zodat je straks rustig even met vakantie kan!😉 
Heva VcV is ook bezig met de voorbereidingen en hier hoort onder andere het voorbereidingstoernooi voor de NOJK bij! Jaarlijks organiseert Heva VcV dit toernooi met succes. Dit jaar wordt het toernooi georganiseerd op: 21 december voor meiden CMV en C 23 december voor meiden A en BDit jaar dus voor kerst in verband met de beschikbare zaal en de feestdagen. 21 december is onder voorbehoud, aangezien er een kleine kans is dat er dan nog competitiewedstrijden plaats vinden.   Hopelijk houdt u deze data vast vrij en mogen wij u verwelkomen op ons toernooi! Meer informatie en ook het opgaveformulier volgt in augustus/september. Mocht u zich al willen opgeven, stuur dan gerust vast een e-mail. 
Mocht u niet meer de contactpersoon zijn van uw club, dan horen wij dit graag en zien wij graag de contactgegevens van de nieuwe contactpersoon. 
Met vriendelijke groet, namens de toernooicommissie van V.C.V.

Buitentoernooien

Voorwaarts Mini’s grastoernooi 15 juni

Afgelopen jaar hebben 25 teams mee gedaan aan het eerste Mini’s gras
volleybaltoernooi. We hebben veel leuke reacties gehad! Voor ons reden
om ook dit jaar, tijdens het Vier Hofsteden Toernooi in Twello, dit toernooi
te gaan organiseren!
Reden om je aan te melden:
• Deelname is ook dit jaar gratis voor de cmv leden
• Mooie afsluiting van het volleybal seizoen
• Volleyballen op gras in de open lucht
• Springkussens zijn op het terrein aanwezig waardoor er veel
speelplezier is te beleven buiten de wedstrijden om
• Gratis kan ranja voor het team
• Presentje na deelname

Het toernooi zal om 10:00 uur geopend worden.
Aanmelden zal plaatsvinden tussen 9.30 uur en 9.45 uur. Het is de bedoeling dat elk team 3 a 4 wedstrijden zal spelen. Dit betekent dat het toernooi tot begin van de middag zal duren.
Opgeven: Stuur een e-mail naar cmv@vierhofsteden.nl
en vermeld hierbij een teamnaam, het cmv niveau en klasse waar het team
in de competitie in speelt en gegevens waar we de begeleider(s) op kunnen bereiken.

EDE BEACH TOERNOOI 15-16 JUNI 2019

Wil je met de voetjes in het zand & lekker de hele dag volleyballen? Nu is je kans, want het beach volleybal is weer terug in Ede. In het weekend van 15 en 16 juni organiseert volleybalvereniging TweeVV een toernooi voor mannen, vrouwen en recreanten.

Wij maken het ontzettend makkelijk voor je. Het enige dat je hoeft te doen is:
# Vrienden en/of teamgenootjes verzamelen
# Teamnaam verzinnen
# Opgeven via het formulier op www.tweevv.nl

Zo makkelijk is het! Maar wij snappen dat je natuurlijk nog wat informatie wilt. Het toernooit is beide dagen van ongeveer 10:00 tot 17:00 uur. Je mag beide dagen mee doen of je schrijft je in voor één dag.

Beide dagen hebben dezelfde indeling & iedere dag zijn er 3 competities:

  1. Mannen, 3 x 3
  2. Vrouwen, 3 x 3
  3. Recreanten/mix, 4 x 4

    Wij zijn onderdeel van het Ede Beach Event dat plaatsvindt bij dè Topsporthal van Ede aan de Burgemeester van der Knaapweg 10. Per team betaal je €30,- inschrijfkosten per dag dat je meedoet. Je kan er ook voor kiezen te blijven hangen voor de BBQ die wordt verzorgd door Sportcafé Time-out. Daarvoor kan je je ook aanmelden via ons en de kosten zijn €11,- per persoon. Alleen BBQ-en kan trouwens ook!

    Schrijf je in vóór maandag 10 juni. We hebben maar beperkte ruimte voor teams. Dus ga naar www.tweevv.nl en schrijf je snel in, want vol=vol.

    Ben je enthousiast om lekker te gaan beachen? Hopelijk zien we je aanmelding snel verschijnen en zien we jou op 15 en/of 16 juni.

Bussloo Beach 16 juni

Ons toernooi gaat dit jaar de 27e editie in en wordt wederom gehouden op strand de Paal van recreatieplas Bussloo, midden in de stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen-Deventer. In de 27 jaar is het slechts 1 keer afgezegd door slechte weersomstandigheden en 1 keer eerder gestopt in verband met het WK en een wedstrijd van het Nederlandse team.

Vanaf vorig jaar is de organisatie door ons overgenomen. Stichting Bussloo Beach Volleybal te Apeldoorn heeft de gezelligheid en locatie met trots overgenomen. Verder zijn er een paar veranderingen terug te zien in de organisatie. De belangrijkste is de koppeling aan een goed doel. Een deel van de opbrengst en een gedeelte van het inschrijfgeld van elk team wordt opgehaald voor dit goede doel. Zo is er vorig haar €750 opgehaald voor de  Bas van de Goor foundation. Later in het jaar is dit overhandigd op een van hun prachtige kampen. Een mooi en bijzonder om mee te mogen maken!

Dit jaar is het goede doel wederom de Bas van de Goor foundation. Deze foundation stelt zich tot doel om, vooral, kinderen met diabetes te leren dat sporten ook met diabetes de kwaliteit van leven verhoogd. Onze organisatie voelt zich nauw verbonden met deze stichting aangezien wij zelf of diabetes hebben of familie zijn van mensen met diabetes. Wij ondersteunen deze initiatieven derhalve erg graag. Daarbij is Bas woonachtig in Apeldoorn en, niet geheel onbelangrijk, als oud-international volleybal (onderdeel van de gouden generatie met Olympisch goud in Amerika) uiteraard een fantastische combinatie met ons toernooi.

Namens de foundation zal doet een team mee aan het toernooi. Vorige jaar werden zij ook nog eens eerste in hun klasse. Afgelopen jaar was tevens Reinder Nummerdor op het toernooi aanwezig en speelde hij een demo-wedstrijd tegen niemand minder dan Michiel van Dorsten (tot dat jaar uitkomende voor het eerste team van Dynamo Apeldoorn). Of zij dit jaar ook weer aanwezig kunnen zijn is op dit moment nog niet bekend, daar zijn ze nog mee bezig.

Kortom er komt weer een fantastische toernooi met mooie namen en veel, heel veel teams!!

Meedoen kan nog altijd (al zitten we al tegen de 100 teams…) via https://bussloobeach.nl/inschrijven (inschrijving sluit een week voor datum op zondagnacht 9 juni) en ook kunnen wij nog mensen gebruiken die de dag ervoor en na het toernooi ons willen helpen met het op- en afbouwen van de velden. Opgeven hiervoor kan via https://bussloobeach.nl/helpers

Met deze mail wilden wij u graag informeren over het aanstaande beachvolleybaltoernooi op recreatie gebied Bussloo. Hopelijk kunt en wilt u hierin op de door u mogelijke manieren aandacht aan geven. Ik ben uiteraard altijd bereid eventuele vragen te beantwoorden of extra informatie te verzorgen.

Alvast bedankt voor uw tijd en moeite!

Met vriendelijke groeten, Ante Brinkman

Rabobank Beachvolleybaltoernooi in Hardenberg

Op donderdag 20 juni, vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni vindt het traditionele Rabobank Beachvolleybaltoernooi in Hardenberg plaats. Competitiespelers (1e div. t/m 1e kl./promotieklasse A’s), recreanten en bedrijven worden daarvoor hartelijk uitgenodigd. 
Op donderdag- en vrijdagavond is het toernooi voor recreanten/bedrijven en op de zaterdag mogen competitiespelers acteren.

Klik hier voor INFO en OPGAVE

Het inschrijftermijn sluit op 14 juni a.s. Sportieve groet, 
Beach & Teach Hardenberg

Bathmen on the Beach zaterdag 29 juni

Voor meer informatie: klik hier voor de flyer

Externe activiteiten

Volleybalkampen

Wil jij vijf dagen heel veel volleyballen, beter worden en ook nog eens ontzettend veel plezier beleven? Dat kan! Helemaal nieuw dit jaar is het Nationale Volleybalkamp. Dit kamp is opgezet in samenwerking met twee van Nederlands meest enthousiaste en bevlogen volleybaltrainers: Bart Schmeits en Ronald Lacroes. Zij zullen jou tijdens deze leuke, afwisselende en intensieve kampweek ontzettend veel tips geven hoe je een betere volleyballer wordt. Ook komen er clinics van topspelers langs, van wie je nog meer aanwijzingen krijgt. Meer informatie .

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 3 juni 2019 door Jos Mulder
Share Button