Externe toernooien

Zaaltoernooien

MV toernooi Steenwijk

Op zaterdag 10 september organiseren we de 9e editie van het MV Volleybaltoernooi voor damesteams (Promotieklasse & 1e klasse), te Steenwijk. Zoals ieder jaar staat het MV Volleybaltoernooi weer in teken van: – Voorbereiden op het nieuwe competitieseizoen door een hele dag lekker volleyballen tegen teams vanuit het hele land. Spelen in toernooivorm: poulefase en finales en ondertussen ook nog eens kans maken op leuke prijzen. Zeer geschikt als teamuitje, teambuilding en krachtmeting met teams uit andere regio’s.-Maximaal 16 teams en uiteindelijk 1 winnaar!

Bekijk hier de trailer van het MV Volleybaltoernooi 2022:https://www.youtube.com/watch?v=4zlxQtR6VZs

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Toernooi:

Het MV Volleybaltoernooi is een dagtoernooi waar Nevobo-teams (en competitie-teams uit buitenland) zich kunnen voorbereiden op het komende zaalseizoen (2022-2023).

Dagindeling:

Het toernooi bestaat uit een poulefase en finales. Teams spelen sowieso 4 wedstrijden (2 sets per wedstrijd), met kans om de finales te bereiken. Ook zijn er de hele dag leuke prijzen te winnen. Maak jij een mooie opvallende actie? Dan kan het zomaar zijn dat je iets leuks wint!

Niveau: 

Het toernooi is bedoeld voor damesteams uitkomende in de 1e klasse & promotieklasse (In overleg ook Meisjes A topklasse welke willen oefenen tussen senioren, daarvoor contact opnemen).

Waar: 

Sporthal de Waterwyck, Gagelsweg 25, STEENWIJK (Overijssel) Hal geopend vanaf 08:15, eerste wedstrijden 09:30, finales omstreeks 18:45

Inschrijven: 

Dit kan tot uiterlijk donderdag 1 september (Let op: VOL=VOL), 

Het inschrijfformulier vindt u in de bijlage.

Het inschrijfformulier dient u te downloaden en is vervolgens PDF-invulbaar. Daarna stuurt u deze terug naar: MVvolleybal@gmail.com

Donitas Open 10 september

Op zaterdag 10 september 2022 zal het voorbereidingstoernooi Donitas Open weer plaatsvinden! Na een aantal jaren van een beperkte variant kunnen we eindelijk weer op volle capaciteit volleyballen. Met je team zul je meerdere wedstrijden spelen tussen 11:00 en 18:00 uur op het ACLO sportcentrum in Groningen. Dit jaar kun je je inschrijven in poules van Topdivisie t/m Tweede Klasse om je team klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. De kosten voor deelname bedragen €47,50 voor Topdivisie t/m Derde Divisie en €37,50 voor Promotieklasse t/m Tweede Klasse. 

Wil jij hier met je team bij zijn? Inschrijven voor het toernooi kan via de volgende link: https://bit.ly/inschrijven-donitas-open. Vergeet ook niet onze Facebookpagina en Instagram te liken om op de hoogte te blijven van updates. 

Let op: Je bent pas officieel ingeschreven indien je je online hebt aangemeld via het formulier en het bedrag voor je team hebt overgemaakt naar NL64 ABNA 0492 6066 33 t.n.v. GSVV Donitas onder vermelding van de teamnaam en het niveau. Na je betaling ontvang je een betalingsbevestigingsmail van ons. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je snel in! 

Wij hopen jullie te zien op 10 september! Als er nog vragen of opmerkingen zijn, kan je mailen naar donitasopen@donitas.nl.

Ps. Het kan zijn dat je deze mail ontvangen hebt omdat je vorig jaar het contactpersoon van het team was. Mocht dat dit jaar niet meer het geval zijn, wil ik je vriendelijk verzoeken deze mail door te sturen. Bij voorbaat dank!

Heyendaal 10 september

Ook dit jaar organiseert NSVV Heyendaal weer het Openingstoernooi. Zaterdag 10 september 2022 is het zo ver. Het Openingstoernooi is de perfecte gelegenheid om alvast te oefenen met het nieuwe team voordat de competitie begint. Het Openingstoernooi vindt plaats in het Radboud Sportcentrum te Nijmegen (Heyendaalseweg 141). Er worden driekampen gespeeld in een ochtendpoule (10u – 14u) en middagpoule (14u – 18u).

Voor het Openingstoernooi zijn wij nog op zoek naar teams in de volgende niveaus:

  • Dames tweede klasse
  • Dames derde klasse
  • Heren promotieklasse
  • Heren eerste klasse
  • Heren derde klasse

Het is mogelijk om u in te schrijven middels de volgende link: https://openingstoernooi.nsvvheyendaal.nl/inschrijfformulier

Ritola 8-11 september

De Toernooicommissie van Volleybalvereniging Ritola is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Ritola September Toernooi 2022.

Dit  toernooi wordt dit jaar gehouden op vrijdag 9 september, zaterdag 10  september en zondag 11 september 2022 in Sporthal De Zwet Zuidlaren.

Dit jaar is er weer een kleine aanpassing. Dit jaar is er ook een mogelijkheid om mee te doen voor 3e klas teams. Op vrijdagavond voor de heren en zaterdagmorgen voor de Dames. Alleen op zaterdagmorgen hebben wij dit moet beperken tot poules van 3 teams.

Ook hebben wij moeten besluiten om de wedstrijden van de 2e en 3e klas te laten fluiten door de deelnemende teams.

In bijgaand aanmeldingsformulier kunt u lezen voor welke klasse het toernooi bestemd is en wanneer welke poule speelt.

Wij hebben een schema gemaakt met een poule-indeling. Echter, zoals de laatste jaren gebruikelijk is, kan afhankelijk van de aanmeldingen hierin wijzigingen komen. Het kan dus best zo zijn dat er een extra poule op een ander dagdeel kan komen. Dit dan wel weer ten koste van een ander poule.

Online aanmelden kan ook via onze site: www.ritolavolleybal.nl/activiteiten/septembertoernooi/

Door ervaringen van de afgelopen jaren is gebleken dat de belangstelling om mee te doen aan dit toernooi groot is, wacht daarom niet te lang met het inschrijven.  Vol = Vol.

Wij vragen u om bij inschrijving het inschrijfgeld te willen betalen. Echter mocht vanwege overheidsmaatregelen of andere omstandigheden het toernooi niet doorgaan, dan storten wij het volledige inschrijfgeld terug.

Toernooicommissie Ritola, Dick Gerssen / Oege Bergsma / Stephan Blaauw / Maarten Uineken

Buitentoernooien

Beachvolleybaltoernooien

Overige externe activiteiten

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 juli 2022 door Jos Mulder
Share Button