Externe toernooien

Zaaltoernooien

VC Krimpen Paastoernooi 2020 – 11-13 april 2020

Aanstaand Paasweekend, 11 en 13 april 2020, staat het VC Krimpen internationale Paastoernooi weer garant voor topvolleybal! Voor de 49e keer zullen volleybalploegen uit diverse windstreken van het land, maar ook daarbuiten, weer uitvechten wie de winnaar wordt van dit fameuze volleybaltoernooi. Sporthal de Boog zal naast een grote dosis volleybal ook weer veel gezelligheid en sfeer herbergen.

Graag nodigen wij u bij dezen uit om deel te nemen aan het VC Krimpen Paastoernooi. De eerste speeldag zal als vanouds worden afgerond met het traditionele spelersfeest in Sportcafé de Boog. Daarnaast is er de mogelijkheid om gedurende het toernooi te verblijven in sporthal de Populier. Heeft u een team dat minimaal 3e divisie speelt, schrijf u dan nu in via onderstaande link:
http://vckpaastoernooi.nl/inschrijven/

Buitentoernooien

AVVKeistad jeugd buitentoernooi 16 mei

Met mooi weer vindt het toernooi plaats op het buitenterrein naast Sporthal Midland in Amersfoort. Als team inschrijven in de volgende categorieën:

  • Meisjes A/B/C
  • Jongens A/B/C 
  • Mini’s niveau 2 t/m 6 (spelen alleen ’s middags!)

De eerste A/B/C-wedstrijden zullen na de gezamenlijke warming-up om 10:00 uur beginnen. Het toernooi is rond 17:00 uur afgelopen. Het definitieve wedstrijdschema wordt op de dag zelf bekend gemaakt. 

Kosten deelname aan het Jeugd BuitenToernooi zijn €17,50 voor een A/B/C-jeugdteam en €10,00 voor een mini-team.
Schrijf je nu in via het digitale formulier . Vrijdag 8 mei sluit de inschrijving.

Vier hofstedentoernooi 5 en 6 juni

Voor de derde keer organiseren we een CMV toernooi op het Vier Hofsteden Toernooi in Twello. Beide jaren hadden er zo’n 25 teams aangemeld. Het mooie is dat alle teams die het eerste jaar meededen ook het tweede jaar er weer waren op een paar teams na die een jeugdkamp hadden. Het idee is ontstaan doordat vele begeleiders/ouders/coaches het jammer vonden dat de competitie zo snel was afgelopen en dit was voor ons een reden om einde van het seizoen een toernooi voor de CMV spelers te organiseren buiten op het gras. De inschrijving hiervan is gratis. De spelers krijgen een kan ranja, een bon voor een ijsje en een presentje mee naar huis. Ze spelen op mooie, goeie velden die er altijd weer versierd uitzien. We hebben leuke reacties afgelopen jaren ontvangen en meerdere verenigingen hadden een bericht op hun verenigingswebsite geplaatst over het toernooi net zoals Leonie Peters dit met haar team ook had gedaan https://www.alterno-apeldoorn.nl/minigrastoernooi-in-twello/ .

Mochten er CMV teams zijn die mee willen doen dan zou dat erg leuk zijn!  De N5/N6 teams die afgelopen jaren mee hebben gedaan spelen nu deels in de C jeugd en voor deze jeugd maar ook de A en B is er gelegenheid om mee te doen aan het Vier Hofsteden Toernooi. Ook deze inschrijving is gratis!

Er is uiteraard ook gelegenheid voor de senioren teams zie http://www.vierhofsteden.nl voor meer informatie.

Externe activiteiten

Er zijn momenteel geen externe activiteiten bij ons bekend.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 maart 2020 door Jos Mulder
Share Button