Activiteit Alterno jeugd voetbaltoernooi

De afgelopen dagen werd er al het een en ander op de site vermeld over een afwisselend programma voor de jeugd. Aankomende zaterdag 23 Januari gaan we hier al mee van start! Op het BSO-veldje bij Alterno kan je met je team namelijk gaan voetballen.

Voor wie? Voor de jeugd C t/m A en jeugd spelers t/m 17 jaar. Wat moet je hiervoor doen? Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar vvalterno.clinics@gmail.com om je in te schrijven. Geef in dit mailtje  even aan om welk team het gaat en of er een voorkeur is voor een bepaald tijdstip. Op basis van de doorgegeven tijden maken wij een schema welk team wanneer terecht kan op het veldje.

Elk team krijgt 45 minuten het veldje tot zijn beschikking. Daarnaast moet je per team zorgen voor een eigen voetbal. Wij zullen zorgen dat er pylonnetjes klaarstaan om doeltjes mee te maken.

De trainer van het team zorgt ervoor dat je team wordt aangemeld. De trainer is ook aanwezig bij het voetballen als corona coördinator. Mocht de trainer niet kunnen, is het ook akkoord als een ouder erbij is.

Mocht je team nou niet willen, maar wil jij wel heel graag bieden we dit ook aan. Je kunt je dan ook aanmelden door een mailtje te sturen naar vvalterno.clinics@gmail.com. Degene die zich aanmelden worden dan aan elkaar gekoppeld en kunnen samen voetballen.

Op het moment dat je klaar bent met het voetballen, zorg je er ten eerste voor dat het veldje weer netjes achter gelaten wordt en de pylonnetjes weer opgeruimd worden. Als jouw tijdsblok voorbij is verlaat dan ook direct het veldje, zodat de volgende groep op het veld kan. Zorg als trainer ervoor dat contactmomenten met andere sporters zoveel mogelijk vermeden worden.

Jeugdcommissie Alterno

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 21 januari 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *