Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

Actie Clubkas campagne Rabobank

Geplaatst op 7 februari 2018 door Jos Mulder

Rabobank wil met ‘Clubkas Campagne’ Alterno helpen. Maar dat kan alleen als jij in actie komt! Rabobank Apeldoorn is een campagne gestart om clubkassen van verenigingen te spekken: ‘Rabobank Clubkas Campagne’. De Rabobank stelt een deel van de winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het verenigingsleven. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Apeldoorn hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging ontvangt.

Alle verenigingen in Apeldoorn kunnen meedingen naar een deel van het beschikbaar gestelde sponsorgeld, in totaal maar liefst 100.000 euro. Maar daar moeten wij als leden (en andere betrokkenen bij Alterno) wel wat voor doen. Hieronder uitleg wat er van je wordt verwacht. In slechts enkele minuten is het geregeld.

Hoe kun jij Alterno helpen?

Om te kunnen stemmen, moet je allereerst een bankrekening hebben bij de Rabobank. Maar dat is nog niet voldoende. Je moet ook nog LID zijn van de Rabobank, maar let wel, dat is zo geregeld en kost niets. Je  kunt simpel controleren of je al lid bent via Rabobank Internetbankieren. Onder Zelf regelen, Profiel, Mijn contactgegevens staat of je lid bent van de Rabobank of niet. Om te kunnen stemmen, moet je het lidmaatschap regelen vóór uiterlijk 15 februari 2018. Vraag ook gerust je familie-leden en vrienden of ze lid willen worden en daarna willen stemmen op Alterno.

Het stemmen zelf kan tussen 13 maart en 2 april. Maar daar krijgen jullie nog meer informatie over als het zover is. Dus help Alterno groot, met een klein beetje inzet.

En wat zouden we met het geld gaan doen?

Het geld willen we besteden aan nieuwe volleybalspelmaterialen voor de mini’s en jeugd om hen nog beter op te gaan leiden. Nieuwe ballen, nieuwe ‘vangnetten’, laddertjes etc.

Lid worden van de Rabobank: klik hier

Wil je meer informatie over deze actie?  Rabobank Clubkas Campagne

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 12 februari 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter