Aanspreekpunt bij de jeugd

Als coördinator van de jeugdcommissie ben je het aanspreekpunt voor meerdere teams. Je kijkt hoe het gaat met de teams, met de spelers en houdt contact met de trainers. Zelf ben ik aanspreekpunt voor de teams, MA2, MB2, MB3.
MA2 heeft de 1e helft van het seizoen afgesloten op een 9e plek in de 2e klasse. Het team wordt getraind door Oscar de Ruig die nu voor het 2e jaar ook zeer actief is binnen Alterno bij de jeugd teams. MA2 is een leuk en vooral gezellig team dat veel plezier heeft in het volleybal spelletje. De 2e helft van het seizoen komen ze weer uit in de 2e klasse en gaan ze hun uiterste best doen om de plek van de 1e helft te verbeteren.

MB2 heeft de 1e helft van het seizoen als kampioen afgesloten van de 2e klasse met 42 gewonnen sets en maar 3 sets verloren en hierdoor promoveren ze naar de 1e klasse. MB2 staat onder begeleiding van Rutger Boerdam en Raymond van der Haas. MB2 is een team dat heel gedreven is en zeer leergierig. Het liefs trainen ze 2 á 3 x per week maar door accommodatie gebrek is dit helaas niet mogelijk. De 2e helft van het seizoen komen ze zoals gezegd uit in de 1e klasse waar ze denk ik vol aan de bak moeten om hier eventueel kampioen te worden.

MB3 speelde de 1e helft van het seizoen bij MB2 in de 2e klasse en is op een 6e plaats geëindigd met 24 gewonnen sets en 23 sets verloren. MB3 staat onder leiding van René van Egdom die, als voetballer zeer verdienstelijk is als volleybaltrainer, van het team waar zijn eigen dochter in speelt. Net als MA2 is MB3 een leuk en enthousiast team dat veel plezier heeft in het volleybal spelletje en hier door leuk mee draait in de competitie. De 2e helft van het seizoen blijven ze in de 2e klasse spelen en proberen ze de positie te verbeteren van de 1e helft van het seizoen.

Peter Bredenoort (Coördinator jeugdcommissie)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *