Aanmoedigen Alterno HS 1

Gisteren hebben een aantal mini’s van Alterno de mannen van Alterno HS 1 naar de winst gejuicht en geklapt. Het was een mooi gezicht, een tribune vol met mini’s die aan het zingen, schreeuwen en klappen waren om Alterno HS 1 aan te moedigen. 

Alterno HS 1 moest gisteren spelen tegen Rebo Woningmakelaars Rebelle HS 1, dat moest een spannende pot worden want in de competitie stonden de 2 teams dicht bij elkaar. Alterno HS 1 had dus wat extra aanmoediging nodig. Daar konden de mini’s van Alterno wel voor zorgen. Met ‘klaphandjes’ gingen ze de tribune op en hebben ze de mannen toe gejuicht. Al dat geluid heeft zeker geholpen want Alterno HS 1 wint met 3-1 van Rebo Woningmakelaars Rebelle HS 1. 

Na de wedstrijd konden alle mini’s met een foto van Alterno HS 1 handtekeningen verzamelen van de mannen. Het doel was natuurlijk om alle handtekeningen te verzamelen. Na dat de mannen kramp in de handen hadden van het schrijven, gingen de mini’s lekker een broodje frikandel eten in de kantine. 

Na zo’n leuke wedstrijd en veel gejuich ging er bij alle mini’s wel een broodje frikandel in. Tijdens het smullen werden de handtekeningen vergeleken en geteld.

” Heb jij ook zo veel handtekeningen “

” Hoeveel handtekeningen heb jij ” 

” Heb jij ook de handtekening van die nummer 6 “

Na dat alle buikjes vol zaten zijn de meeste mini’s weer lekker opgehaald. Een aantal fanatieke mini’s hebben ook Alterno DS 1 aangemoedigd.  Een leuke en geslaagde dag, komen jullie de volgende keer weer bij Alterno HS 1 kijken en/of Alterno DS 1. ze kunnen jullie aanmoediging goed gebruiken!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Bas Steinhauser
Share Button