Positieve strijdlust Dames 1

Na het vieren van onze mooie overwinning van vorige week stond er weer een zware trainingsweek op het programma om ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen FAST. Dit was een belangrijke wedstrijd voor ons om zeker te worden van een 7e plaats. Het strijdplan was duidelijk, nu de uitvoering nog. Een ding was zeker, we hadden wat goed te maken na de uit wedstrijd die nipt verloren ging met 3-2.

Laura Overwater viert een gewonnen punt

Er werd meteen scherp begonnen aan de eerste set. De opdrachten werden uitgevoerd waardoor we FAST onder druk konden zetten. Vooral serverend en blokkerend waren we op dreef. Hiermee pakten we de eerste set met 25-16.
De tweede set is begonnen. Het stond weer 0-0 en we wisten dat we nog niks binnen hadden. We moesten net zo hard strijden als we in de eerste set hadden gedaan. Dit lukte ons en pakten de set met ruime cijfers: 25-14.
We wisten dat FAST een team is dat niet zomaar opgeeft. In de derde set was FAST  scherper dan dat wij waren en we verloren de set met 17-25.
We begonnen aan de vierde set met maar één doel: afmaken. Dit werd overtuigend gedaan met 25-15. Wat betekent een 3-1 overwinning en een stap dichter bij een definitieve 7e plek.

Vreugde na afloop bij Moniek, Tess en Charlot.

We zullen deze positieve strijdlust mee nemen naar volgende week in de uit wedstrijd tegen Sneek. We hopen jullie allemaal te zien daar!

Groet Laura

Voor de foto’s van Rudy Biekart: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 januari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie