Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Beste jeugdopleiding van Nederland in
2006, 2012, 2013 & 2014

Serious Alterno Request

Geplaatst op 12 november 2017 door Jos Mulder

Wereldwijd zijn 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door rampen of conflicten. Hoe mooi zou het zijn als wij een klein beetje kunnen bijdragen aan de hereniging van ouders met hun kinderen. Het wordt niet voor niets de “Stille Ramp” genoemd. Wat weten wij hier van? Hoe vaak staan we erbij stil?
Elke week zien we in de Alternohal ouders en kinderen wel samen sporten en genieten. Iets wat veel mensen in conflict- en rampgebieden niet is gegeven.

Daarom willen wij van Alterno Heren 1, Dames 2 en nog een paar enthousiastelingen zorgen dat het niet stil blijft. Dit jaar staat het glazen huis van Serious Request in Apeldoorn. Hoe dicht bij is dat om een leuke cheque namens Alterno aan te gaan bieden op het plein hier in Apeldoorn.

Op zaterdagavond 9 december zullen wij in de kantine van de Alternohal allerlei festiviteiten organiseren. Vanaf 19.00 uur, zodat ook de jongste Alternoten mee kunnen doen. Met muziek, hapje, drankje, verlotingen en veel andere uitdagingen tot in de late uren. Alles met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Ga als team de uitdaging aan om geld in te zamelen op een leuke of ludieke manier en kom dit op 9 december in de hal in de “Serious Request ton” stoppen.

Aan alle leden die Alterno een warm hart toedragen, laat ook je hart spreken voor Serious Request zodat deze ” Stille Ramp” een beetje minder stil zal worden.
Let op alle Alterno-media en affiches, hier zal de komende tijd de nodige informatie staan.

Zien we jullie de 9e december in de hal?

Paul.

Online een bedrag doneren kan uiteraard ook. U kunt kiezen uit 10 of 25 euro. Wij zorgen dan dat ook uw bijdrage, namens Alterno bij het Glazen huis zal worden overhandigd. Om online te doneren: klik hier.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 januari 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter