Derde Apeldoorn Volleybalstad Voorbereidingstoernooi

Twee jaar geleden ging de 1e editie van het Apeldoorn Volleybalstad Voorbereidingstoernooi (onderdeel van de Gelderse volleybalmaand) van start, op initiatief van de Nevobo, Dros-Alterno en SV Dynamo. Dit geweldige toernooi werd georganiseerd als side-event van het EK-volleybal in september en was een groot succes! Hierdoor hebben wij besloten om er als Dros-Alterno en SV Dynamo een gevolg aan te geven en meer teams uit de regio uit te nodigen om aan het voorbereidingstoernooi deel te nemen. Het toernooi gaat dit jaar samen op met de Gelderse sportmaand, met onder andere een eredivisie beachtoernooi in de stad.

Je gaat met elkaar, door het spelen van oefenwedstrijden, je voorbereiden op het komend volleybalseizoen. In verschillende Apeldoornse sporthallen gaat dit toernooi plaatsvinden.


4 & 5 september: senioren
Op zaterdag 4 en zondag 5 september zijn de speeldagen voor senioren. Er wordt gespeeld op de niveaus van 3e divisie en lager. Op één van deze twee dagen (circa 4,5 uur) word je ingedeeld om met je team te spelen. Voor alle deelnemende ploegen worden poules op een zo gelijk mogelijk niveau samengesteld. Zodra er meer over de indeling bekend is,  maar uiterlijk 22 augustus, wordt dit met jullie gedeeld.

11 & 12 september: jeugd

Op zaterdag 11 en zondag 12 september zijn de speeldagen voor jeugd. Er wordt gespeeld op alle jeugdniveaus. Op één van deze twee dagen (circa 4,5 uur) word je ingedeeld om met je team te spelen. Voor alle deelnemende ploegen worden poules op een zo gelijk mogelijk niveau samengesteld. Zodra er meer over de indeling bekend is,  maar uiterlijk 22 augustus, wordt dit met jullie gedeeld.

Inschrijven:

Geef je team(s) op via onderstaande link:

Per team vul je een apart formulier in. Vervolgens krijg je de nodige informatie tijdig toegestuurd!  Voor een bijdrage in de kosten van de zaalhuur  vragen wij € 25,- per team.

We gaan er gave dagen van maken, waarbij het vooral gaat over volleybal, sports and fun!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Apeldoorn Volleybalstad Voorbereidingstoernooi

hartelijke groet,

Rob van den Dool-Wamelink

voorzitter Jeugdcommissie Dros-Alterno

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 15 mei 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Wij, ACE19 uit Doesburg hebben ingeschreven voor het toernooi. We hebben per mail een wedstrijd indeling gekregen, maar verder geen info. Ik had de afzender van de mail gevraagd waar het inschrijfgeld naar toe moest, hij zou het navragen maar tot op heden niets ontvangen. We hopen ook dat bij de nog ontbrekende info ook iets gezegd wordt over publiek en andere corona maatregelen.
    Ik hoop dat dit het juiste adres was voor mijn vragen, kon niets anders vinden.
    M.vr.gr Hein vd Vliet